Povezane vesti

Početak izgradnje gasovoda predviđen za mart

RTV 20.01.2019
BEOGRAD - Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1. decembra iduće godine, izjavio je danas… »

Bajatović otkrio: Krećemo u martu

B92 20.01.2019
Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, kaže generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović. Završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1… »

Turski tok kroz Srbiju od 1. januara 2020. godine?

Mondo 20.01.2019
Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo bi da počne u martu, a završetak radova je predviđen 15. decembra ove godine - ako dozvoli EU. Foto: Mondo/Goran Sivački Generalni direktor JP Srbijagas, Dušan… »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju će biti stavljen u funkciju 1. januara 2020.

SEEbiz 20.01.2019
BEOGRAD - Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15… »

Bajatović: Izgradnja gasovoda kroz Srbiju trebalo bi da počne već u martu

Blic 20.01.2019
Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a korišćenje 1. decembra iduće godine, izjavio je danas generalni direktor Javnog… »

Bajatović: Početak izgradnje gasovoda predviđen za mart

Večernje novosti 20.01.2019
Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, kaže Bajatović. Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s… »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju počinje da radi 1. januara 2020.

Nova ekonomija 20.01.2019
Generalni direktor Javnog preduzeća Srbijagas Dušan Bajatović izjavio je da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju, od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom, trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine. On… »

Bajatović: Početak izgradnje gasovoda predviđen za mart

Dnevnik 20.01.2019
BEOGRAD: Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1. decembra iduće godine, izjavio je generalni… »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju će biti stavljen u funkciju 1. januara 2020. godine

Beta 20.01.2019
Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Madjarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predvidjen 15. decembra ove… »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju u funkciju početkom 2020.

Danas 20.01.2019
Generalni direktor Javnog preduzeća „Srbijagas“ Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra… »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju u funkciji od januara naredne godine

Kurir 20.01.2019
Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove… »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju u funkciji od 1. januara 2020. godine

N1 Info 20.01.2019
Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju, od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom, trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine… »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju će biti stavljen u funkciju 1. januara 2020. godine

Novi magazin 20.01.2019
Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove… »

Vesti dana »