Početak izgradnje gasovoda predviđen za mart

Početak izgradnje gasovoda predviđen za mart

RTV pre 58 dana
RTV: Početak izgradnje gasovoda predviđen za mart
BEOGRAD - Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1. decembra iduće godine, izjavio je danas generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović.
"Ako sve bude u redu, mi ćemo u periodu između 15. i 31. marta krenuti da radimo i sve je spremno za ono što je tražio (predsednik Rusije Vladimir) Putin i što su Putin i (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić dogovorili i što piše... »

Bajatović otkrio: Krećemo u martu

B92 pre 59 dana
B92: Bajatović otkrio: Krećemo u martu
Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, kaže generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović.
Završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1. decembra iduće godine. "Ako sve bude u redu, mi ćemo u periodu između 15. i 31. marta krenuti da radimo i sve je spremno za ono što je... »

Turski tok kroz Srbiju od 1. januara 2020. godine?

Mondo pre 59 dana
Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo bi da počne u martu, a završetak radova je predviđen 15. decembra ove godine - ako dozvoli EU.
Foto: Mondo/Goran Sivački Generalni direktor JP Srbijagas, Dušan Bajatović, izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova... »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju će biti stavljen u funkciju 1. januara 2020.

SEEbiz pre 59 dana
BEOGRAD - Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine.
On je za televiziju Pink rekao da je sve spremno ali da za početak radova čeka mišljenje Energetske zajednice (EZ) koje bi trebalo da bude doneto verovatno početkom februara. Bajatović je kazao da je obezbedjeno prvih 300 miliona... »

Bajatović: Početak izgradnje gasovoda predviđen za mart

Večernje novosti pre 59 dana
Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, kaže Bajatović
Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1. decembra iduće godine, izjavio je... »

Bajatović: Izgradnja gasovoda kroz Srbiju trebalo bi da počne već u martu

Blic pre 59 dana
Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a korišćenje 1. decembra iduće godine, izjavio je danas generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović. - Ako sve bude... »

Bajatović: Početak izgradnje gasovoda predviđen za mart

Dnevnik pre 59 dana
BEOGRAD: Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1. decembra iduće godine, izjavio je generalni direktor Javnog preduzeća “Srbijagas” Dušan Bajatović.
Ako sve bude u redu, mi ćemo u periodu između 15. i 31. marta krenuti da radimo i sve je spremno za ono što je tražio (predsednik Rusije Vladimir) Putin i što su Putin i (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić dogovorili i što piše... »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju počinje da radi 1. januara 2020.

Nova ekonomija pre 59 dana
Generalni direktor Javnog preduzeća Srbijagas Dušan Bajatović izjavio je da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju, od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom, trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine. On je za televiziju Pink rekao da je sve spremno ali... »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju će biti stavljen u funkciju 1. januara 2020. godine

Novi magazin pre 59 dana
Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine.
On je za televiziju Pink rekao da je sve spremno ali da za početak radova čeka mišljenje Energetske zajednice (EZ) koje bi trebalo da bude doneto verovatno početkom februara. Bajatović je kazao da je obezbeđeno prvih 300 miliona... »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju u funkciji od 1. januara 2020. godine

N1 Info pre 59 dana
Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju, od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom, trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine.
On je za televiziju Pink rekao da je sve spremno ali da za početak radova čeka mišljenje Energetske zajednice (EZ) koje bi trebalo da bude doneto verovatno početkom februara. Bajatović je kazao da je obezbeđeno prvih 300 miliona... »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju će biti stavljen u funkciju 1. januara 2020. godine

Beta pre 59 dana
Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Madjarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predvidjen 15. decembra ove godine. On je za televiziju Pink rekao da je sve... »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju u funkciji od januara naredne godine

Kurir pre 59 dana
Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine. On je rekao da je sve spremno ali da za početak... »

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju u funkciju početkom 2020.

Danas pre 59 dana
Generalni direktor Javnog preduzeća „Srbijagas“ Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra 2019.
On je za televiziju Pink rekao da je sve spremno ali da za početak radova čeka mišljenje Energetske zajednice (EZ) koje bi trebalo da bude doneto verovatno početkom februara. Bajatović je kazao da je obezbeđeno prvih 300 miliona... »
©2019 Netmark d.o.o.