Повезане вести

Додик: Шта да кажем када ме у Бриселу питају зашто у БиХ нема власти?

Додик: Шта да кажем када ме у Бриселу питају зашто у БиХ нема власти?

Вести онлине 20.01.2019
Председавајуц́и Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је данас да иде у Брисел на састанак са челним људима Европске уније како би покушао да гради партнерство, али је указао на то да ц́е та посета бити под… »
Комшиц́: Верујем да ц́е Додик поштовати оно што је потписао

Комшиц́: Верујем да ц́е Додик поштовати оно што је потписао

Вести онлине 20.01.2019
Поводом изјава председавајуц́ег Председништва БиХ Милорада Додика о искључивању питања НАТО-а из агенде спољне политике БиХ, огласио се други члан Председништва БиХ Жељко Комшиц́, који је рекао да Додик у исту раван покушава… »
Додик: У Брисел идем да градим партнерство

Блиц 20.01.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да иде у Брисел на састанак са челним људима ЕУ како би покушао да гради партнерство. - Видећемо какви су планови ЕУ, која јесте важан фактор, али мислим да све… »

РТВ 20.01.2019
БАЊАЛУКА - Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је данас да иде у Брисел на састанак са челним људима ЕУ како би покушао да гради партнерство, али је указао да ће та посета бити под теретом… »
Комшић: Верујем да ће Додик испоштовати што је потписао

РТВ 20.01.2019
САРАЈЕВО - Поводом изјава председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика о искључивању питања НАТО-а из агенде спољне политике БиХ, огласио се други члан Председништва БиХ Жељко Комшић који је рекао да Додик у исту раван… »

РТС 20.01.2019
Поводом изјава председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика о искључивању питања НАТО-а из агенде спољне политике БиХ, огласио се други члан Председништва БиХ Жељко Комшић који је рекао да Додик у исту раван покушава да… »
Додик пред одлазак у Брисел: Разговори о европском, а не о НАТО путу! Тамо идем да градим партнерство!

Додик пред одлазак у Брисел: Разговори о европском, а не о НАТО путу! Тамо идем да градим партнерство!

Курир 20.01.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да иде у Брисел на састанак са челним људима ЕУ како би покушао да гради партнерство. "Видећемо какви су планови ЕУ, која јесте важан фактор, али мислим да све више треба… »

Вести дана »