Повезане вести

Вежбај, пи.Да ти материна! Његов одговор о грипу постао је хит, а сад је објављена дужа верзија снимка! Ево ко је…

Вежбај, пи.Да ти материна! Његов одговор о грипу постао је хит, а сад је објављена дужа верзија снимка! Ево ко је…

Курир 20.01.2019
Снимак загребачког пензионера који је дао оригиналан одговор на питање да ли се боји грипа постао је један од највиралнијих видеа у региону. "Не постоји грипа, злато моје, 82 године, никад болестан, никад код доктора. То… »
Хит у региону! Тони се обрушио на пензионере: Вежбај, пи**а ти материна! (видео)

Хит у региону! Тони се обрушио на пензионере: Вежбај, пи**а ти материна! (видео)

Ало 20.01.2019
Хит видео освојио Балкан! "Не постоји грипа, злато моје. Имам 82, никад болестан, никад код доктора. То нека запамте сви. Срамота, ви пензионери, уништили сте здравство. Боли ме рука, боли ме нога, све ме боли… Вјежбај, п**** ти… »
Он је цар! Освојио је интернет! Твитераши са Балкана славе декицу који је пронашао лек за грип! Урнебесно! (видео)

Он је цар! Освојио је интернет! Твитераши са Балкана славе декицу који је пронашао лек за грип! Урнебесно! (видео)

Курир 20.01.2019
Одговор једног пензионера из Загреба на питање да ли се плаши је насмејао регион. "Не постоји грип, злато моје, 82 године, никад болестан, никад код доктора. То запамтите сви. Срамота, пензионери су уништили здравство. Боли ме… »

Вести дана »