Povezane vesti
"Je l' se ti to sprdaš sa mnom?!" Luna i Marko na ivici raskida posle 5 dana veze, Milljković pobesneo, ustao i otišao od nje…
Telegraf 20.01.2019
- Hoćeš da budeš muva bez glave i dalje? - pitao ju je, nakon čega je rekao da može da se zeza sa saksijom, a ne sa njim. Luna Đogani tokom pitanja novinara Marka Miljkovića nazvala je "micom", dok je on za nju odmah nakon toga, kada je trebalo da navede… »
Luna nakon svađe pitala Marka da li mu nedostaje, a onda joj je on jednom rečenicom stavio do znanja da se više ne igra sa…
Telegraf 20.01.2019
- Ja neću da dolazi do ovakvih stvari. Sad ja tebi ne verujem 100 posto, da znaš... Sad si ti pala 10 posto dole - iskreno je kazao Marko. Nakon rasprave koju su imali prethodne noći, a zbog koje su bili na ivici raskida, Luna Đogani i Marko Miljković… »
Vesti dana »
Gasprom ne želi da proda NIS? Šta se dešava sa pregovorima sa MOL-om
Kamatica pre 1 satjoš 39 povezanih
Đurđević Stamenkovski: Prvi zahtev za roditelj-negovatelj stigao 20 minuta iza ponoći, evo ko ima pravo na 90.000 dinara
Euronews pre 2 satajoš 37 povezanih
"Čuo sam vrisak i video pilota u lovi krvi, a onda je avion krenuo u strmoglavi pad"! Svedočenje putnika iz aviona za Tel Aviv: Deca su vrištala da ne žele da umru
Blic pre 17 minutajoš 42 povezane
Novi Sad: Obeleženo 23 meseca od pogibije 16 ljudi na Železničkoj stanici
Beta pre 27 minutajoš 10 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 2. oktobar: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih