Povezane vesti
BLIC: Jutjubera policija ispratila iz Novog Sada
Moj Novi Sad 20.01.2019
Obezbeđenje me je bukvalno iznelo i uz pratnju interventne policije smo napustili Novi Sad, kaže Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nakon što je juče izbio haos u tržnom centru gde je trebalo da razgovara sa svojim mladim obožavaocima. Po… »
"Policija me je ispratila iz novog sada": Ovako je jutjuber reagovao nakon što su zbog njegovog dolaska deca napravila haos u…
Blic 20.01.2019
Obezbeđenje me je bukvalno iznelo i uz pratnju interventne policije smo napustili Novi Sad, kaže Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nakon što je juče izbio haos u tržnom centru gde je trebalo da razgovara sa svojim mladim obožavaocima. Po… »
Vesti dana »
"Fokusiran sam samo na jedno": Evo šta je Zelenski rekao kada su ga pitali da li će obustavljanje pomoći SAD uticati na Ukrajinu
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 6 satijoš 1 povezana