Povezane vesti
BLIC: Jutjubera policija ispratila iz Novog Sada
Moj Novi Sad 20.01.2019
Obezbeđenje me je bukvalno iznelo i uz pratnju interventne policije smo napustili Novi Sad, kaže Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nakon što je juče izbio haos u tržnom centru gde je trebalo da razgovara sa svojim mladim obožavaocima. Po dolasku… »
"Policija me je ispratila iz novog sada": Ovako je jutjuber reagovao nakon što su zbog njegovog dolaska deca napravila haos u…
Blic 20.01.2019
Obezbeđenje me je bukvalno iznelo i uz pratnju interventne policije smo napustili Novi Sad, kaže Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nakon što je juče izbio haos u tržnom centru gde je trebalo da razgovara sa svojim mladim obožavaocima. Po dolasku… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Srbije završena za danas: vlast hvalila, opozicija kritikovala predložene izmene izbornih zakona
Insajder pre 1 satjoš 90 povezanih
Prvo polufinale Evrovizije 2026: Skandal za skandalom uoči prenosa uživo, Marija Šerifović se javno obratila grupi "Lavina", traži se diskvalifikacija ove zemlje
Kurir pre 18 minutajoš 28 povezanih
"Svaki izlazak na binu tretiramo kao da je poslednji nastup": Grupa Lavina otkrila šta se dešava pred polufinale
Nova pre 38 minutajoš 37 povezanih