Povezane vesti
ZAR MRTVOG OCA DA JOJ SPOMINJEŠ? Internet se usijao od komentara nakon Slobine izjave o Kijinim roditeljima!
Svet & Skandal 20.01.2019
Sloba Radanović šokirao je javnost današnjom izjavom o Kiji Kockar. Naime, nakon što je ona juče rekla da je Radanović biseksualac, on je novinarima koji su ga sreli na aerodromu izjavio sledeće: – Ko misli da sam biseksualac, neka pošalje mamu i tatu… »
Sloba brutalno odgovorio kiji: Ko misli da sam biseksualac, neka mi pošalje mamu i tatu, pa da vidimo ko će u kakvom stanju da…
Večernje novosti 20.01.2019
Pevač Slobodan Radanović je žestoko odgovorio svojoj bivšoj supruzi Kristini Kockar na njene reči da je on biseksualac. Pevač Slobodan Radanović je žestoko odgovorio svojoj bivšoj supruzi Kristini Kockar na njene reči da je on biseksualac i da ona neće… »
ON OVO KIJI PORUČUJE? STRAVIČAN RAT! Sloba: Ko misli da sam BISEKSUALAC, neka mi pošalje mamu i tatu pa da vidi ko će u kakvom…
Svet & Skandal 20.01.2019
Kija Kockar juče je za medije izjavila da Sloba Radanović biseksualac i da pokušava da prikrije tu informaciju seksom sa lakim devojkama kao što je Nataša Šavija i tako podigla veliku prašinu u medijima. Sloba Radanović je danas za portal Republika… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 163 povezane

Dodik: Očekujem potpunu podršku Srbije, obratiću se i Rusiji i pisati SAD
NIN pre 34 minutajoš 55 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i rast pritiska američkih carina na globalna tržišta i domaću privredu
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 43 povezane

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 67 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 38 povezanih