Повезане вести
ЗАР МРТВОГ ОЦА ДА ЈОЈ СПОМИЊЕШ? Интернет се усијао од коментара након Слобине изјаве о Кијиним родитељима!
Свет & Скандал 20.01.2019
Слоба Радановић шокирао је јавност данашњом изјавом о Кији Коцкар. Наиме, након што је она јуче рекла да је Радановић бисексуалац, он је новинарима који су га срели на аеродрому изјавио следеће: – Ко мисли да сам бисексуалац… »
Слоба брутално одговорио кији: Ко мисли да сам бисексуалац, нека ми пошаље маму и тату, па да видимо ко ће у каквом стању да…
Вечерње новости 20.01.2019
Певач Слободан Радановић је жестоко одговорио својој бившој супрузи Кристини Коцкар на њене речи да је он бисексуалац. Певач Слободан Радановић је жестоко одговорио својој бившој супрузи Кристини Коцкар на њене речи да је он… »
ОН ОВО КИЈИ ПОРУЧУЈЕ? СТРАВИЧАН РАТ! Слоба: Ко мисли да сам БИСЕКСУАЛАЦ, нека ми пошаље маму и тату па да види ко ће у каквом…
Свет & Скандал 20.01.2019
Кија Коцкар јуче је за медије изјавила да Слоба Радановић бисексуалац и да покушава да прикрије ту информацију сексом са лаким девојкама као што је Наташа Шавија и тако подигла велику прашину у медијима. Слоба Радановић је данас… »
Вести дана »

Јутро облачније, током дана сунчаније: Свежије, температура до 25 степени
Телеграф пре 1 сатјош 7 повезаних

На изложби Експо у Осаки данас обележавање Националног дана Србије,присуствује Вучић
Телеграф пре 35 минутајош 5 повезаних

Зеленски: Удари на рафинерије најефикасније "санкције" против Русије; Сикорски: Упад руских дронова тест за НАТО
РТС пре 40 минутајош 2 повезане