Ubijeno 10 pripadnika mirovne misije UN-a u Maliju

Ubijeno 10 pripadnika mirovne misije UN-a u Maliju

Al Jazeera ponedeljak, 21. januar 2019.
Riječ je o jednom od najsmrtonosnijih napada na pripadnike mirovne misije UN-a u posljednjih nekoliko mjeseci.
Napadači povezani sa Al-Kaidom ubili su deset, a ranili najmanje 25 pripadnika mirovne misije UN-a na sjeveru Malija, saopšteno je iz Ujedinjenih naroda. Kako su naveli, riječ je o jednom od najsmrtonosnijih napada na pripadnike... »

Mali: Ubijeno 10 pripadnika mirovne misije UN, ratni zločin

RTV ponedeljak, 21. januar 2019.
RTV: Mali: Ubijeno 10 pripadnika mirovne misije UN, ratni zločin
BAMAKO - Džihadisti povezani sa Al-Kaidom ubili su 10, a ranili najmanje 25 pripadnika mirovne misije UN na severu Malija, saopštile su danas Ujedinjene Nacije.
Kako su navele, reč je o jednom od najsmrtonosnijih napada na pripadnike mirovne misije UN u poslednjih nekoliko meseci, prenosi AP. Svi pripadnici mirovne misije UN, koji su ubijeni u napadu na njihov kamp u selu na istoku... »

U Maliju ubijeno deset pripadnika mirovne misije UN

RTS ponedeljak, 21. januar 2019.
RTS: U Maliju ubijeno deset pripadnika mirovne misije UN
Džihadisti povezani sa Al Kaidom ubili su deset, a ranili najmanje 25 pripadnika mirovne misije UN na severu Malija, saopštile su Ujedinjene nacije.
Reč je o jednom od najsmrtonosnijih napada na pripadnike mirovne misije UN u poslednjih nekoliko meseci, prenosi AP. Svi pripadnici mirovne misije UN, koji su ubijeni u napadu na njihov kamp u selu na istoku Malija, bili su iz... »

Ubijeno 10 pripadnika mirovne misije UN u Maliju

Blic ponedeljak, 21. januar 2019.
Džihadisti povezani sa Al Kaidom ubili su 10, a ranili najmanje 25 pripadnika mirovne misije UN na severu Malija, saopštile su danas Ujedinjene Nacije. Kako su navele, reč je o jednom od najsmrtonosnijih napada na pripadnike mirovne misije UN u poslednjih nekoliko meseci, prenosi AP. Svi pripadnici... »

Teroristički napad u maliju: Ubijeno deset pripadnika mirovne misije UN na severu zemlje

Kurir ponedeljak, 21. januar 2019.
BAMAKO - Džihadisti povezani sa Al-Kaidom ubili su 10, a ranili najmanje 25 pripadnika mirovne misije UN na severu Malija, saopštile su danas Ujedinjene Nacije. Kako su navele, reč je o jednom od najsmrtonosnijih napada na pripadnike mirovne misije UN u poslednjih nekoliko meseci, prenosi AP. Svi... »
©2019 Netmark d.o.o.