Povezane vesti

Genijalni snimak Zagrepčanina koji zna "lek" za grip ima još genijalniji nastavak

Noizz pre 57 dana
Video simpatičnog penzionera iz Zagreba, koji je postao zvezda interneta nakon što je otkrio "lek" za grip, ima i nastavak, i to ništa manje zabavan!
Od kad je novinar N1 televizije iz Zagreba Ilija Jandrić objavio kratki video ovog elegantnog 82-godišnjaka koji objašnjava da grip zapravo ne postoji, i da bi penzioneri trebalo da vežbaju umesto što se stalno žale da ih nešto... »

Penzioner koji je nasmejao ceo region: Gospodin koji ima ''lek protiv gripa'' sada ima novi savet (video)

Srbija danas pre 58 dana
Video-snimak penzionera (82) iz Zagreba koji je "pronašao" lek za grip i "napao" stare da su oni krivi što je zdravstvo propalo uz opasku "vežbaj pi..a ti materina", postao je viralan. Pošto je Toni nasmejao ceo region, objavljena je cela njegova izjava
Gospodski obučen, mladolikog izgleda penzioner Toni odaje utisak da može da da pravi odgovor na pitanje o gripu. I dao ga je, ali tako da je zabavio sve ljude iz regiona koji su pogledali snimak u kom on ima glavnu ulogu. - Ne... »

Penzioner, koji je do suza nasmejao region da ima "lek za grip", sad ima još jedan savet (video)

Telegraf pre 58 dana
Svoju izjavu završio je sa rečenicom da bolest ne postoji
Video-snimak penzionera (82) iz Zagreba koji je "pronašao" lek za grip i "napao" stare da su oni krivi što je zdravstvo propalo uz opasku "vežbaj pi..a ti materina", postao je viralan. Pošto je Toni nasmejao ceo region, objavljena je cela njegova izjava. Gospodski... »
©2019 Netmark d.o.o.