Povezane vesti
Prekvalifikacijom lakše do diplome medicinske sestre, upitan kvalitet obuke
Radio 021 21.01.2019
Zbog sve većeg broja zdravstvenih radnika koji odlaze u inostranstvo, u Srbiji raste ponuda privatnih škola za prekvalifikaciju. Kako piše Al Džazira, one omogućavaju da se za godinu dana stigne do diplome medicinske sestre. "Dobar dan, zanima me… »
Zbog odlaska medicinara u inostranstvo raste ponuda privatnih škola za prekvalifikaciju u Srbiji
Blic 21.01.2019
Zbog sve većeg broja zdravstvenioh radnika koji odlaze u inostranstvo, u Srbiji raste ponuda privatnih škola za prekvalifikaciju. One omogućavaju da se za godinu dana stigne do diplome medicinske sestre. "Dobar dan, zanima me prekvalifikacija za… »
Vesti dana »
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Bejrut na udaru izraelskih snaga, Iran postavio uslove za okončanje rata (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 78 povezanih
Nestvarno veče u Ligi šampiona - spektakularni Valverde sam pregazio Siti, Bode nastavlja najlepši san, Čelsi posustao u jurnjavi sa PSŽ-om
Nova pre 11 minutajoš 47 povezanih
Njujork tajms: Škola u Minabu pogođena zbog zastarelih obaveštajnih podataka; IEA pustila najveću količinu rezervi nafte u istoriji
RTS pre 1 satjoš 96 povezanih
Sraman nastup potpredsednika Skupštine Vojvodine: Nemanja Zavišić sve Hrvate nazvao ustašama
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih
Košarkašice Srbije deklasirale Island i obezbedile prolaz u drugu fazu kvalifikacija
RTV pre 3 satajoš 33 povezane