Повезане вести
Вучић: Спреман сам за тешке одлуке, али оне морају бити компромисне
Глас Западне Србије 21.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас поводом најаве да ће пацифичка држава Палау повући призање независности Косова, да се Србија бори и покушава да оствари бољу полазну позицију јер је за будућност српског… »
Вучић о Косову: Ситуација није баш оптимистична, али спреман сам на тешке одлуке
Телеграф 21.01.2019
Није оптимистичан да ће се доћи до коначног решења, али истиче да то не значи да му се не нада. Председник Србије Александар Вучић рекао је за РТС да није оптимистичан да ће се доћи до коначног решења за Косово, али да је… »
Вести дана »
БЛОГ Десетак пољопривредника добило позив за информативни разговор из полиције због блокада: Млекари траже од Владе да се изјасни о понашању Гламочића
Нова пре 4 сатијош 37 повезаних
Огласили се из кабинета Ивица Дачић: Министар задржан у болници ради неопходне терапије
Мондо пре 46 минутајош 41 повезана
Пољопривредници данас проширили блокаде на 80 путева: Немамо шта да причамо с министром, радикализација док се не опамете!
Правда пре 2 сатајош 40 повезаних
Данка Нешовић, бивша директорка Пете београдске гимназије, прелази у Министарство просвете као помоћник министра
Блиц пре 12 сатијош 10 повезаних
Обрадовић одушевљен Батлером: "Понекад ми није јасно са каквом лакоћом даје поене"
Спортске.нет пре 51 минутајош 61 повезана