Povezane vesti

Sprečen šverc papagaja na prelazu Bački Vinogradi

Dnevnik 21.01.2019
Carinici su u nedelju na prelazu Bački Vinogradi, u saradanji s policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama. Uprava carina saopštila je da je prekršaj otkriven na ulazu u zemlju kada je na red za… »

Švercovao papagaje: Carinici na granici sa Mađarskomi otkrili sakrivene ptice u karoseriji automobila

Blic 21.01.2019
Na prelazu Bački Vinogradi, na granici sa Mađarskom, carinici su, u saradanji sa policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopšteno je iz Uprava carina Srbije. Krijumčarenje je otkriveno… »

Carinici sprečili krijumčarenje zaštićenih papagaja

Politika 21.01.2019
Carinici su na prelazu Bački Vinogradi sprečili krijumčarenje sedam papagaja, od kojih šest pripada zaštićenim vrstama, saopštila je danas Uprava carina Srbije. Prekršaj je otkriven 20. januara kada je vozač automobila „opel astra”… »

FOTO: Sprečeno krijumčarenje zaštićenih vrsta papagaja

Radio 021 21.01.2019
Carinici su u nedelju, 20. januara na prelazu Bački Vinogradi u saradanji sa policijom sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama. Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kada je na red za kontrolu pristigao… »

Carinici sprečili krijumčarenje zaštićenih papagaja

Novi magazin 21.01.2019
Crinici su na prelazu Bački Vinogradi sprečili krijumčarenje sedam papagaja, od kojih šest pripada zaštićenim vrstama, saopštila je danas Uprava carina Srbije. Prekršaj je otkriven 20. januara kada je vozač automobila "opel astra" subotičkih… »

Uhapšen švercer papagaja iz Subotice: Nimfu krio u džaku za krompir, a još tri ptice u kutijama ispod šasije?! (foto)

Kurir 21.01.2019
BEOGRAD - Carinici su na prelazu Bački Vinogradi, u saradnji sa policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopšteno je danas iz Uprave carine. Krijumčaru je određen pritvor od 48 sati i protiv… »

Sprečeno krijumčarenje zaštićenih vrsta papagaja

RTS 21.01.2019
Na prelazu Bački Vinogradi sprečeno je krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopšteno je iz Uprave carine. Krijumčaru je određen pritvor od 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, a odmah… »

Krijumčarili zaštićene papagaje

RTV 21.01.2019
BEOGRAD - Carinici su na prelazu Bački Vinogradi, u saradnji sa policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopšteno je danas iz Uprave carine. Krijumčaru je određen pritvor od 48 sati i protiv… »

Sprečeno krijumčarenje zaštićenih papagaja

Danas 21.01.2019
Carinici su juče na prelazu Bački Vinogradi u saradanji sa policijom sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama. Kako je saopšteno iz Uprave carina, prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kada je na red za… »

Uhapšen zbog krijumčarenja zaštićenih vrsta papagaja

N1 Info 21.01.2019
Carinici su 20. januara, na prelazu Bački Vinogradi u saradanji sa policijom sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopštila je Uprava carina. Kako se navodi u saopštenju, prekršaj je otkriven na… »

Rutinska kontrola na carini spasila je 7 života: Ko zna koliko dugo su se jadne životinje gušile ispod šasije auta, bez…

Telegraf 21.01.2019
Krijumčaru je određen pritvor od 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava. Na prelazu Bački Vinogradi carinici su u saradanji sa policijom sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama… »

Vesti dana »