Sprečen šverc papagaja na prelazu Bački Vinogradi

Sprečen šverc papagaja na prelazu Bački Vinogradi

Dnevnik pre 26 dana
Carinici su u nedelju na prelazu Bački Vinogradi, u saradanji s policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama.
Uprava carina saopštila je da je prekršaj otkriven na ulazu u zemlju kada je na red za kontrolu pristigao automobil „opel astra” subotičkih registarskih oznaka. Na pitanje šta ima da prijavi, 58-godišnji vozač iz Subotice je... »

Švercovao papagaje: Carinici na granici sa Mađarskomi otkrili sakrivene ptice u karoseriji automobila

Blic pre 26 dana
Na prelazu Bački Vinogradi, na granici sa Mađarskom, carinici su, u saradanji sa policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopšteno je iz Uprava carina Srbije. Krijumčarenje je otkriveno juče na ulazu u Srbiju, kontrolom automobila "opel astra"... »

Carinici sprečili krijumčarenje zaštićenih papagaja

Politika pre 26 dana
Carinici su na prelazu Bački Vinogradi sprečili krijumčarenje sedam papagaja, od kojih šest pripada zaštićenim vrstama, saopštila je danas Uprava carina Srbije. Prekršaj je otkriven 20. januara kada je vozač automobila „opel astra” subotičkih registarskih oznaka ulazio u Srbiju i carinskoj kontroli... »

Carinici sprečili krijumčarenje zaštićenih papagaja

Novi magazin pre 26 dana
Crinici su na prelazu Bački Vinogradi sprečili krijumčarenje sedam papagaja, od kojih šest pripada zaštićenim vrstama, saopštila je danas Uprava carina Srbije.
Prekršaj je otkriven 20. januara kada je vozač automobila "opel astra" subotičkih registarskih oznaka ulazio u Srbiju i carinskoj kontroli prijavio samo kutiju hrane za papagaje. Carinici su u tom automobilu pronašli jednog živog... »

FOTO: Sprečeno krijumčarenje zaštićenih vrsta papagaja

Radio 021 pre 26 dana
Carinici su u nedelju, 20. januara na prelazu Bački Vinogradi u saradanji sa policijom sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama.
Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kada je na red za kontrolu pristigao automobil "opel astra" subotičkih registarskih oznaka. Na pitanje šta ima da prijavi, 58-vozač iz Subotice je rekao da ima samo kutiju hrane za papagaje.... »

Sprečeno krijumčarenje zaštićenih vrsta papagaja

RTS pre 26 dana
RTS: Sprečeno krijumčarenje zaštićenih vrsta papagaja
Na prelazu Bački Vinogradi sprečeno je krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopšteno je iz Uprave carine.
Krijumčaru je određen pritvor od 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, a odmah nakon otkrivanja papagaji su oslobođeni, premešteni u transportne kaveze i zbrinuti uz asistenciju zoološkog vrta Palić. Prekršaj... »

Uhapšen švercer papagaja iz Subotice: Nimfu krio u džaku za krompir, a još tri ptice u kutijama ispod šasije?! (foto)

Kurir pre 26 dana
BEOGRAD - Carinici su na prelazu Bački Vinogradi, u saradnji sa policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopšteno je danas iz Uprave carine. Krijumčaru je određen pritvor od 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, a odmah nakon... »

Krijumčarili zaštićene papagaje

RTV pre 26 dana
RTV: Krijumčarili zaštićene papagaje
BEOGRAD - Carinici su na prelazu Bački Vinogradi, u saradnji sa policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopšteno je danas iz Uprave carine.
Krijumčaru je određen pritvor od 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, a odmah nakon otkrivanja papagaji su oslobođeni, premešteni u transportne kaveze i zbrinuti uz asistenciju zoološkog vrta Palić. Prekršaj... »

Uhapšen zbog krijumčarenja zaštićenih vrsta papagaja

N1 Info pre 26 dana
Carinici su 20. januara, na prelazu Bački Vinogradi u saradanji sa policijom sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama, saopštila je Uprava carina.
Kako se navodi u saopštenju, prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kada je na red za kontrolu pristigao automobil "opel astra" subotičkih registarskih oznaka. Na pitanje šta ima da prijavi, 58-vozač iz Subotice je rekao da ima... »

Rutinska kontrola na carini spasila je 7 života: Ko zna koliko dugo su se jadne životinje gušile ispod šasije auta, bez vazduha, svetla i vode (foto)

Telegraf pre 26 dana
Krijumčaru je određen pritvor od 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava
Na prelazu Bački Vinogradi carinici su u saradanji sa policijom sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama. Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kada je na red za kontrolu pristigao... »

Sprečeno krijumčarenje zaštićenih papagaja

Danas pre 26 dana
Carinici su juče na prelazu Bački Vinogradi u saradanji sa policijom sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među kojima šest pripada zaštićenim vrstama.
Kako je saopšteno iz Uprave carina, prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kada je na red za kontrolu pristigao automobil „opel astra“ subotičkih registarskih oznaka. „Na pitanje šta ima da prijavi, 58-vozač iz Subotice je rekao... »
©2019 Netmark d.o.o.