Povezane vesti
Đukanović o vlasniku Atlas banke: Nije mi prijatelj, već begunac od pravde
Novi magazin 21.01.2019
Crnogorski predsednik Milo Đukanović rekao je danas da su optužbe biznismena i predsednika Atlas grupe Duška Kneževića neargumentovane i ocenio da je Knežević "begunac od pravde koji pokušava da, podižući galamu na političkom terenu, zakamuflira pravnu… »
Đukanović optužuje Kneževića za iznošenje neistina
Slobodna Evropa 21.01.2019
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je odbacio tvrdnje biznismena i vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića koji je prethodnih dana saopštavao da je Đukanovićevoj stranci donirao 200.000 eura u predizbornom periodu, ali nije negirao da je Knežević bio… »
Đukanović odgovara na kneževićeve optužbe: Vila nije moja! Davao je pare, ali ne koliko kaže! Nije mi prijatelj!
Kurir 21.01.2019
Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović priznao je da je prvi čovek Atlas grupe Duško Knežević dao donacije za DPS, ali da se ne radi o sumi koju je Knežević naveo. Đukanović nije htio da odgovori o kojoj sumi je reč, i dodao da… »
Vesti dana »

Imali više od 91 bod na maloj maturi, a ostali neupisani u srednje škole! Jedna banalna greška opasno koštala đake: "To je najgori scenario koji može da im se desi"
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

"Kakva su ovo: S**nja?!" Preokret koji niko nije očekivao! Tramp je potpuno izgubio strpljenje sa Putinom, a iza svega se krije samo jedan cilj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 6 satijoš 1 povezana