Povezane vesti
Đukanović o vlasniku Atlas banke: Nije mi prijatelj, već begunac od pravde
Novi magazin 21.01.2019
Crnogorski predsednik Milo Đukanović rekao je danas da su optužbe biznismena i predsednika Atlas grupe Duška Kneževića neargumentovane i ocenio da je Knežević "begunac od pravde koji pokušava da, podižući galamu na političkom terenu… »
Đukanović optužuje Kneževića za iznošenje neistina
Slobodna Evropa 21.01.2019
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je odbacio tvrdnje biznismena i vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića koji je prethodnih dana saopštavao da je Đukanovićevoj stranci donirao 200.000 eura u predizbornom periodu, ali nije negirao da je Knežević… »
Đukanović odgovara na kneževićeve optužbe: Vila nije moja! Davao je pare, ali ne koliko kaže! Nije mi prijatelj!
Kurir 21.01.2019
Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović priznao je da je prvi čovek Atlas grupe Duško Knežević dao donacije za DPS, ali da se ne radi o sumi koju je Knežević naveo. Đukanović nije htio da odgovori o kojoj sumi je reč, i… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana