Povezane vesti
Tači: Odazvaću se eventualnom pozivu Specijalnog tužilaštva u Hagu
N1 Info 21.01.2019
Predsednik Kosova Hašim Tači je izjavio da će se odazvati eventualnom pozivu Specijalnog tužilaštva u Hagu. "Ja se prvo zahvaljujem svima onima koji su se odazvali na pozive za ispitivanje. Ako takav zahtev bude stigao i meni, ja ću uz punu… »
Tači: Odazvaću se pozivu Specijalnog tužilaštva ako ga bude
Novi magazin 21.01.2019
Predsednik Kosova Hašim Tači je danas izjavio da će se odazvati eventualnom pozivu Specijalnog tužilaštva u Hagu.„Ja se prvo zahvaljujem svima onima koji su se odazvali na pozive za ispitivanje. Ako takav zahtev bude stigao i meni, ja ću uz punu… »
Tači predao dokumenta o pregovorima: I Gazivode i Trepča biće deo Kosova
N1 Info 21.01.2019
Predsednik Kosova Hašim Tači predao je danas kosovskom pregovaračkom timu izveštaj o dosadašnjem toku dijaloga o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije. Tači je, posle sastanka sa kopredsedavajućim tima Fatmirom Ljimajem i Špendom Ahmetijem, kazao… »
Tači: Posle potpisivanja sporazuma sa Beogradom otvorićemo ambasadu u Moskvi
Kurir 21.01.2019
PRIŠTINA - Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da će nakon potpisivanja sporazuma o normalizaciji odnosa sa Srbijom, Kosovo otvoriti ambasadu u Rusiji. Tači je rekao da sporazum sa Srbijom bez priznanja Kosova i članstva u UN "ne bi imao… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane