Povezane vesti
Tači: Odazvaću se eventualnom pozivu Specijalnog tužilaštva u Hagu
N1 Info 21.01.2019
Predsednik Kosova Hašim Tači je izjavio da će se odazvati eventualnom pozivu Specijalnog tužilaštva u Hagu. "Ja se prvo zahvaljujem svima onima koji su se odazvali na pozive za ispitivanje. Ako takav zahtev bude stigao i meni, ja ću uz punu… »
Tači: Odazvaću se pozivu Specijalnog tužilaštva ako ga bude
Novi magazin 21.01.2019
Predsednik Kosova Hašim Tači je danas izjavio da će se odazvati eventualnom pozivu Specijalnog tužilaštva u Hagu.„Ja se prvo zahvaljujem svima onima koji su se odazvali na pozive za ispitivanje. Ako takav zahtev bude stigao i meni, ja ću uz punu… »
Tači predao dokumenta o pregovorima: I Gazivode i Trepča biće deo Kosova
N1 Info 21.01.2019
Predsednik Kosova Hašim Tači predao je danas kosovskom pregovaračkom timu izveštaj o dosadašnjem toku dijaloga o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije. Tači je, posle sastanka sa kopredsedavajućim tima Fatmirom Ljimajem i Špendom Ahmetijem, kazao da se… »
Tači: Posle potpisivanja sporazuma sa Beogradom otvorićemo ambasadu u Moskvi
Kurir 21.01.2019
PRIŠTINA - Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da će nakon potpisivanja sporazuma o normalizaciji odnosa sa Srbijom, Kosovo otvoriti ambasadu u Rusiji. Tači je rekao da sporazum sa Srbijom bez priznanja Kosova i članstva u UN "ne bi imao smisla"… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 2 satajoš 57 povezanih

Novosadski studenti pozivaju na zajednički polazak u Novi Pazar: Kod Rektorata u 16h
Radio 021 pre 13 minutajoš 30 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 3 povezane