Povezane vesti

Skandal u Hrvatskoj: HRT u Dnevniku pustio prilog u kojem se vidi ustaška zastava (foto)

Srbija danas 22.01.2019
U delu glavnog dnevnika HRT-a posvećenog sportskim vestima, prikazana je ustaška zastava koju su nosili hrvatski navijači na rukometnoj utakmici Hrvatske i Nemačke. Kako prenosi zagrebački Index, radi se o zastavi sa grbom koji ima prvo belo polje… »

Skandal u dnevniku HRT! Ustaška zastava usred udarne informativne emisije na hrvatskoj državnoj TV!

Pravda 22.01.2019
U delu glavnog dnevnika HRT-a posvećenog sportskim vestima, prikazana je sinoć ustaška zastava koju su nosili hrvatski navijači na rukometnoj utakmici Hrvatske i Nemačke. Kako prenosi zagrebački Indeks, radi se o zastavi sa grbom koji ima prvo belo… »

Usred dnevnika HRT ustaška zastava

B92 22.01.2019
Zagreb -- U delu glavnog dnevnika HRT-a posvećenog sportskim vestima prikazana ustaška zastava koju su nosili hrvatski navijači na rukometnoj utakmici Hrvatska-Nemačka. Kako prenosi zagrebački Indeks, radi se o zastavi sa grbom koji ima prvo belo… »

HRT pustio prilog u kojem se vidi ustaška zastava

Sputnik 22.01.2019
U „Dnevniku“ HRT-a, u delu koji je bio posvećen sportskim vestima, prikazana je ustaška zastava koju su nosili hrvatski navijači na rukometnoj utakmici između Hrvatske i Nemačke. Kako prenosi zagrebački „Indeks“, radi se o zastavi sa grbom… »

Ustaška zastava u Dnevniku HRT-a

RTV 22.01.2019
ZAGREB - U delu glavnog dnevnika HRT-a posvećenog sportskim vestima, prikazana je ustaška zastava koju su nosili hrvatski navijači na rukometnoj utakmici Hrvatske i Nemačke. Kako prenosi zagrebački Index, radi se o zastavi sa grbom koji ima prvo belo… »

Ustaška zastava u Dnevniku HRT-a

Mondo 22.01.2019
U sportskom delu Dnevnika HRT-a koji ide odmah nakon centralnog Dnevnika prikazana ustaška zastava. Reč je o zastavi s grbom koji ima prvo belo polje, ali i veliko slovo U u gornjem levom uglu. Foto: MONDO Sportske vesti vodila je Mirna Zidarić. Njoj… »

Ustaška zastava na Dnevniku HRT-a

Večernje novosti 22.01.2019
Dok je novinar govorio o utakmici i navijačima, u gro planu pojavila se zastava na kojoj se jasno vidi fašisticki simbol. U delu glavnog dnevnika HRT-a posvećenog sportskim vestima, prikazana je sinoć ustaška zastava koju su nosili hrvatski navijači… »

HRT u dnevniku pustio prilog sa ustaškom zastavom: Veliko slovo u vijorilo se u glavnom planu (foto)

Telegraf 22.01.2019
Ustašku zastavu nosili su hrvatski navijači na rukometnoj utakmici Hrvatska-Nemačka. U delu glavnog dnevnika HRT-a posvećenog sportskim vestima, prikazana ustaška zastava koju su nosili hrvatski navijači na rukometnoj utakmici Hrvatska- Nemačka… »

Novi skandal na HRT: U Dnevniku prilog u kojem se vidi ustaška zastava

Kurir 22.01.2019
U delu glavnog dnevnika HRT-a posvećenog sportskim vestima, prikazana je ustaška zastava koju su nosili hrvatski navijači na rukometnoj utakmici Hrvatske i Nemačke. Kako prenosi zagrebački Index, radi se o zastavi sa grbom koji ima prvo belo polje… »

Vesti dana »