Povezane vesti

Vučić u Davosu: "Ponos medijskim slobodama u Srbiji - za godinu-dve"

Radio 021 pre 57 dana
Predsednik Srbije učestvovao na panelu Svetskog ekonomskog foruma u Davosu čija je tema - kriza slobode medija.
Getty Images Mediji nisu česta tema na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu (ilustracija) Panel o krizi slobode medija na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu imao je učesnika na koga i međunarodna novinarska udruženja ukazuju kao... »

Vučić u Davosu tvrdi da će medijima biti bolje, a sam i dalje "lepi" etikete N1

N1 Info pre 57 dana
Među prisutnim liderima - i srpski predsednik Aleksandar Vučić, i to na panelu o slobodi medija. Predsednik Srbije izjavio je da je ponosan na ekonomske rezultate u zemlji, ali ne i na stanje u medijima. Obećao je, međutim, da će se negativna slika uskoro promeniti.
Izvor: N1 O krizi slobode medija u Davosu su raspravljali urednici uglednih medija, borci za ljudska prava i - predsednik države koja, prema svim izveštajima, ne može da bude ponosna na stanje u medijima. I sam Aleksandar Vučić... »

Vučić: Nisam ponosan na stanje u medijima u Srbiji

Slobodna Evropa pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, učestvujući na panelu "Sloboda medija u krizi", na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, da je ponosan na ekonomski rezultate u zemlji, ali ne i na stanje u medijima. Obećao je da će država učiniti sve kako bi za dve godine mogao da kaže da je ponosan... »

Predsednik Srbije nakon panela u Davosu: Kuda vode uvrede opozicije? Prostakluk nije cilj države! (video/foto)

Srbija danas pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas do 25. januara u Davosu, gde učestvuje na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma
Predsednik Srbije učestvovao je na panelu "Sloboda medija u krizi" s urednikom Vašington posta, predsednikom Rojtersa i generalnim sekretarom Amnesti internešenela. Na panelu koji Svetski ekonomski forum organizuje u saradnji s... »

Nisam ponosan na stanje medija u Srbiji: Vučićeva poruka sa panela u Davosu (video) (foto)

Telegraf pre 57 dana
Snimak panela možete pogledati na našem portalu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, gde je učestvovao na panelu "Sloboda medija u krizi" s urednikom Vašington posta, predsednikom Rojtersa i generalnim sekretarom Amnesti internešenela. Predsednik Srbije Aleksandar... »

Vučić: Nisam ponosan zbog kritika na račun slobode medija, evo šta je glavni problem...

Pravda pre 57 dana
Koliko sam ponosan na ekonomske reforme i očuvanje mira i stabilnosti u regionu, toliko nisam ponosan zbog kritika na račun slobode medija u Srbiji, ali sam uveren da ćemo, u saradnji sa međunarodnim profesionalnim udruženjima, za godinu dve postići napredak u toj oblasti, kojim ćemo biti ponosni" , rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.
Vučić je, na sesiji "Medijske slobode u uslovima krize", ukazao da je Srbija uspela značajno da unapredi svoju ekonomiju, te da je ponosan na ekonomske reforme i njihove rezultate. Po prvi put imamo tri godine zaredom suficit u... »

Vučić na panelu o slobodi medija u Davosu: Verovatno nisam zaslužio poziv

Glas Amerike pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na panelu "Sloboda medija u krizi" u sklopu Svetskog ekonomskog foruma u Davosu da je ponosan na ekonomske rezultate u zemlji na čijem je čelu, ali ne i na stanje u medijima među kojima postoji polarizacija. Vučić je na početku obraćanja samokritično... »

Vučić ponosan na reforme, ali ne i zbog stanja u medijima

Politika pre 57 dana
Davos - Koliko sam ponosan na ekonomske reforme i očuvanje mira i stabilnosti u regionu, toliko nisam ponosan zbog kritika na račun slobode medija u Srbiji, ali sam uveren da ćemo, u saradnji sa međunarodnim profesionalnim udruženjima, za godinu dve postići napredak u toj oblasti, kojim ćemo biti... »

Haradinaj: Takse ostaju dok nas Srbija ne prizna

SEEbiz pre 57 dana
PRIŠTINA - Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da taksa od 100 odsto na uvoz proizvoda iz Srbije i BiH ostaje na snazi do „međusobnog priznanja Kosova i Srbije".
Haradinaj je novinarima posle sednice Vlade Kosova kazao da želi da sasluša sugestije i pozive SAD i EU na ukidanje takse, ali je i dodao da takva odluka u ovom trenutku „ne može biti doneta". „Stremimo tome da ukinemo taksu... »

Vučić: Izjava Haradinaja o taksama loš signal za ceo region

Novi magazin pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da izjava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da takse od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije ostaju na snazi dok Beograd ne prizna Kosovo, "loša vest i loš signal za ceo region".
Vučić je novinarima u Davosu, gde učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu, kazao u vezi taksi da je Srbija dovoljno snažna i da će se "boriti i izboriti do samog kraja". "Oni mogu to da rade i dalje su nečiji najbliži saveznici",... »

Vučić: Izjava Haradinaja o taksama loš signal za ceo region

Beta pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da izjava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da takse od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije ostaju na snazi dok Beograd ne prizna Kosovo, "loša vest i loš signal za ceo region". Vučić je novinarima u Davosu, gde učestvuje na Svetskom ekonomskom... »

Vučić u Davosu: „Ponos medijskim slobodama u Srbiji - za godinu-dve"

Južne vesti pre 57 dana
Getty Images Mediji nisu česta tema na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu (ilustracija) Panel o krizi slobode medija na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu imao je učesnika na koga i međunarodna novinarska udruženja ukazuju kao na jednog od krivaca za tu krizu - bar u Srbiji. Predsednik Srbije... »

Vučić u Davosu: Izjava Haradinaja o taksama loša vest za ceo region; Sa Kinezima o fabrici električnih vozila

Večernje novosti pre 57 dana
Srbija je popravila ekonomiju i ponosan sam na to. Ono što nismo uradili na dobar način su polarizovani mediji, tu imamo mnogo problema, rekao je Vučić
DAVOS - Koliko sam ponosan na ekonomske reforme i očuvanje mira i stabilnosti u regionu, toliko nisam ponosan zbog kritika na račun slobode medija u Srbiji, ali sam uveren da ćemo, u saradnji sa međunarodnim proifesionalnim... »

Vučić na panelu o slobodi medija pokazao koliko se (ne) razume u slobodu medija

Noizz pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas na panelu "Sloboda medija u krizi" na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, gde je naglasio koliko je ponosan na ekonomske reforme, strane investicije i suficit u budžetu, ali ne toliko i na stanje u medijima. Kako je sam naglasio, nije zaslužio da govori o toj temu, pa je valjda upravo zbog toga u više navrata pokušao i da je eskivira okretanjem na priču o ekonomiji. Panel je, između ostalog, obeležilo i pitanje novinara N1 o tome zašto ih predsednik
"Hvala vam što ste mi dali priliku da govorim ovde danas, iako je nisam zaslužio iz više razloga. Prvo želim da kažem da sam jako ponosan na ekonomske reforme u zemlji. Prvi put imamo suficit u budžetu treću godinu zaredom, sve u... »

Vučić: Za godinu-dve ćemo postići napredak u slobodi medija na koji ćemo biti ponosni

Blic pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od danas do 25. januara je na Ekonomskom forumu u Davosu, a danas je učesnik na okruglom stolu pod nazivom "Sloboda medija u kriznim situacijama". Moderator panela je Stiven Adler, glavni urednik Rojtersa, a osim Vučića, u razgovoru o medijima učestvovali su... »

Vučić: Očekujem napredak u slobodi medija

RTS pre 57 dana
RTS: Vučić: Očekujem napredak u slobodi medija
Koliko sam ponosan na ekonomske reforme i očuvanje mira i stabilnosti u regionu, toliko nisam ponosan zbog kritika na račun slobode medija u Srbiji, ali sam uveren da ćemo, u saradnji sa međunarodnim profesionalnim udruženjima, za godinu-dve postići napredak u toj oblasti, kojim ćemo biti ponosni, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.
Aleksandar Vučić je na panelu "Kriza slobode medija" ukazao da je Srbija uspela značajno da unapredi svoju ekonomiju, te da je ponosan na ekonomske reforme i njihove rezultate. Na pitanje da li je opravdana kritika upućena... »

Vučić u Davosu: "Ponos medijskim slobodama u Srbiji - za godinu-dve"

B92 pre 57 dana
B92: Vučić u Davosu: "Ponos medijskim slobodama u Srbiji - za godinu-dve"
Predsednik Srbije učestvovao na panelu Svetskog ekonomskog foruma u Davosu čija je tema - kriza slobode medija.
Panel o krizi slobode medija na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu imao je učesnika na koga i međunarodna novinarska udruženja ukazuju kao na jednog od krivaca za tu krizu - bar u Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao... »

Vučić u Davosu: „Ponos medijskim slobodama u Srbiji – za godinu-dve“

Danas pre 57 dana
Panel o krizi slobode medija na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu imao je učesnika na koga i međunarodna novinarska udruženja ukazuju kao na jednog od krivaca za tu krizu – bar u Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao se među novinarima Rojtersa, iz SAD, Rusije i sa Malte,... »

Vučić u Davosu: „Ponos medijskim slobodama u Srbiji - za godinu-dve"

BBC News pre 57 dana
Predsednik Srbije učestvovao na panelu Svetskog ekonomskog foruma u Davosu čija je tema - kriza slobode medija.
Panel o krizi slobode medija na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu imao je učesnika na koga i međunarodna novinarska udruženja ukazuju kao na jednog od krivaca za tu krizu - bar u Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao... »

Vučić: Nisam ponosan zbog kritika o slobodi medija

Mondo pre 57 dana
Predsednik Srbije u Davosu na debati o slobodi medija poručio da očekuje da će se stanje u Srbiji promeniti i da će za godinu-dve biti ponosan na slobodu štampe. Najavio rasvetljavanje napada na novinara Milana Jovanovića.
Foto: screesnhot/Tanjug "Nemamo najbolje ocene u poslednje dve godine od Reportera bez granica i Fridom hausa i uopšte nisam ponosan na to. Pitao sam Reportere bez granica na jučerašnjem sastanku da dođu u Srbiju da nam daju... »

Vučić u Davosu: Nisam ponosan na stanje medija u Srbiji

Danas pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vućić izjavio je danas u Davosu da nije ponosan na stanje slobode medija u Srbiji ali je izrazio uverenje da će se ono poboljšati.
Vučić je na panelu „Sloboda medija u krizi“ rekao da Srbija u poslednje dve godine nije dobila najbolje ocene kad je reč o slobodi medija, ali da će raditi na njihovom poboljšanju. On je rekao da je juče od predstavnika Reportera... »

Vučić: Nisam ponosan na stanje medija u Srbiji

SEEbiz pre 57 dana
DAVOS - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, sudjelujući na panelu "Sloboda medija u krizi", na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, da je ponosan na ekonomske rezultate u zemlji, ali ne i na stanje u medijima. Obećao je da će država učiniti sve kako bi za dvije godine mogao reći da je ponosan na slobodu medija i slobodu govora u Srbiji.
Vučić je na početku obraćanja rekao da vjerojatno nije zasužio poziv na panel o slobodi medija, budući da je Srbija znatno popravila stanje u ekonomiji, ali u posljednje dvije godine ima "ne baš dobre ocjene" Reportera bez... »

Vučić: Ponosan zbog reformi, ne i zbog primedbi za medije

B92 pre 57 dana
B92: Vučić: Ponosan zbog reformi, ne i zbog primedbi za medije
Davos -- Kada je novinar rekao da je Srbija sledeća zemlja u kojoj bi mogao da bude ubijen novinar, nisam verovao da je to moguće, izjavio Aleksandar Vučić u Davosu.
Predsednik Srbije je na panelu koji se održava u Davosu, a koji je posvećen slobodi medija, najpre izjavio da je s jedne strane zadovoljan zbog sprovedenih ekonomskih reformi, ali da nije zadovoljan drugim stvarima, misleći pri... »

Vučić: Ponosan na reforme, ne i na primedbe za medije

Dnevnik pre 57 dana
DAVOS: Koliko sam ponosan na ekonomske reforme i očuvanje mira i stabilnosti u regionu, toliko nisam ponosan zbog kritika na račun slobode medija u Srbiji, ali sam uveren da ćemo, u saradnji s međunarodnim proifesionalnim udruženjima, za godinu dve postići napredak u toj oblasti, kojim ćemo biti ponosni, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.
Vučić je, na sesiji „Medijske slobode u uslovima krize“, ukazao da je Srbija uspela značajno da unapredi svoju ekonomiju, te da je ponosan na ekonomske reforme i njihove rezultate. Po prvi put imamo tri godine zaredom suficit u... »

Vučić u Davosu o slobodi medija: Moramo biti "brutalni"

Vesti online pre 57 dana
"Kada je novinar rekao da je Srbija sledeća zemlja u kojoj bi mogao da bude ubijen novinar, nisam verovao da je to moguće", izjavio je Aleksandar Vučić u Davosu.
Predsednik Srbije je na panelu koji se održava u Davosu, a koji je posvećen slobodi medija, najpre izjavio da je s jedne strane zadovoljan zbog sprovedenih ekonomskih reformi, ali da nije zadovoljan drugim stvarima, misleći pri... »

Vučić u Davosu o slučaju napada na novinara iz Grocke: Očekujem da ceo slučaj zaključimo za 7 do 10 dana!

Kurir pre 57 dana
DAVOS - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, na sesiji "Medijske slobode u uslovima krize", ukazaoje da je Srbija uspela značajno da unapredi svoju ekonomiju, te da je ponosan na ekonomske reforme i njihove rezultate. - Po prvi put imamo tri godine zaredom... »

Vučić u Davosu: Verovatno nisam zaslužio poziv na panel o slobodi medija

Nova ekonomija pre 57 dana
Predsednik rekao da nije ponosan na stanje medija u Srbiji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, učestvujući na panelu "Sloboda medija u krizi", na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, da je ponosan na ekonomski rezultate u zemlji, ali ne i na stanje u medijima. Obećao je da će država učiniti sve kako bi za dve godine... »

Vučić u Davosu: Nisam ponosan na stanje medija u Srbiji! Siguran sam da ću za godinu ili dve doći ovde i biti ponosan na slobodu izražavanja!

Kurir pre 57 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vućić izjavio je danas u Davosu da nije ponosan na stanje slobode medija u Srbiji ali je izrazio uverenje da će se ono poboljšati. Vučić je na panelu "Sloboda medija u krizi" rekao da Srbija u poslednje dve godine nije dobila najbolje ocene kad je reč o... »

Vučić u Davosu: Nisam ponosan na stanje u medijima u Srbiji

N1 Info pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, učestvujući na panelu "Sloboda medija u krizi", na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, da je ponosan na ekonomski rezultate u zemlji, ali ne i na stanje u medijima. Obećao je da će država učiniti sve kako bi za dve godine mogao da kaže da je ponosan na slobodu medija i slobodu govora u Srbiji.
Vučić je na početku obraćanja rekao da verovatno nije zasužio poziv na panel o slobodi medija, budući da je Srbija znatno popravila stanje u ekonomiji, ali u poslednje dve godine ima “ne baš dobre ocene” Reportera bez granica i... »

NUNS i NDNV: Vučić nema moralno pravo da u Davosu govori o slobodi medija

RTS pre 57 dana
RTS: NUNS i NDNV: Vučić nema moralno pravo da u Davosu govori o slobodi medija
Vest da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ekonomskom forumu u Davosu govoriti na skupu "Sloboda medija u kriznim situacijama" zvuči nestvarno, ali i cinično i krajnje licemerno, ocenili su Nezavisno udruženje novinara Srbije i (NUNS) Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV).
Te dve organizacije ističu da je "nesporno da su bezbednost novinara i medija i medijske slobode u Srbiji u stalnoj, rastućoj krizi i da je za to najodgovorniji upravo Vučić, pa zato nema nikakvo moralno pravo da na jednom... »

N1 emituje panel u Davosu "Sloboda medija u krizi" na kojem govori i Vučić

N1 Info pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu na panelu "Sloboda medija u krizi" s urednikom Vašington posta, predsednikom Rojtersa i generalnim sekretarom Amnesti internešenela. Panel možete pratiti na TV N1 od 14 časova.
Svetski ekonomski forum je organizovao panel u saradnji s agencijom Rojters, a učestvovaće i Metju Karuanu Galicija, sin ubijene malteške novinarke Dafne Karuanu Galicija. Svetski ekonomski forum u najavi panela navodi da su... »

Vučić u Davosu: Danas u 14 sati na panelu Sloboda medija u krizi

Kurir pre 57 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu na panelu "Sloboda medija u krizi" s urednikom Vašington posta, predsednikom Rojtersa i generalnim sekretarom Amnesti internešenela. Na panelu u 14 časova koji Svetski ekonomski forum organizovao u... »

NUNS: Licemerno da Vučić govori o medijima u Davosu

Slobodna Evropa pre 57 dana
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) ocenili su danas da zvuči "nestvarno, cinično i krajnje licemerno" to što će predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriti na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu na temu "Sloboda medija u kriznim situacijama".... »

NUNS i NDNV: Vučić nema moralno pravo da u Davosu govori o medijskim slobodama

Novi magazin pre 57 dana
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) ocenili su danas da zvuči "nestvarno, cinično i krajnje licemerno" to što će predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriti na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu na temu "Sloboda medija u kriznim situacijama".
"NUNS i NDNV ocenjuju da je nesporno da su bezbednost novinara i medija i medijske slobode u Srbiji u stalnoj, rastućoj krizi, ali da je za to najodgovorniji upravo predsednik Aleksandar Vučić, te da otuda nema nikakvo moralno... »

Vučić danas u Davosu na panelu Sloboda medija u krizi

Novi magazin pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu na panelu "Sloboda medija u krizi" s urednikom Vašington posta, predsednikom Rojtersa i generalnim sekretarom Amnesti internešenela.
Na panelu u 14 časova koji Svetski ekonomski forum organizovao u saradnji s agencijom Rojters učestvovaće i Metju Karuanu Galicija, sin ubijene malteške novinarke Dafne Karuanu Galicija. Svetski ekonomski forum u najavi panela... »

Cinično i krajnje licemerno da Aleksandar Vučić govori o slobodi medija u Davosu

Nova ekonomija pre 57 dana
NUNS I NDNV
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) ocenili su danas da zvuči "nestvarno, cinično i krajnje licemerno" to što će predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriti na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu na temu Sloboda... »

NUNS i NDNV: Cinično i licemerno da Vučić govori o medijskim slobodama u Davosu

N1 Info pre 57 dana
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) ocenili su danas da zvuči "nestvarno, cinično i krajnje licemerno" to što će predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriti na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu na temu "Sloboda medija u kriznim situacijama".
21.01.2019. 21.01.2019. "NUNS i NDNV ocenjuju da je nesporno da su bezbednost novinara i medija i medijske slobode u Srbiji u stalnoj, rastućoj krizi, ali da je za to najodgovorniji upravo predsednik Aleksandar Vučić, te da otuda... »

NUNS i NDNV: Vučić nema moralno pravo da u Davosu govori o medijskim slobodama

Beta pre 57 dana
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) ocenili su danas da zvuči "nestvarno, cinično i krajnje licemerno" to što će predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriti na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu na temu "Sloboda medija u kriznim situacijama".... »

Vučić danas u Davosu na panelu Sloboda medija u krizi

Danas pre 57 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu na panelu „Sloboda medija u krizi“ s urednikom Vašington posta, predsednikom Rojtersa i generalnim sekretarom Amnesti internešenela.
Na panelu u 14 časova koji Svetski ekonomski forum organizovao u saradnji s agencijom Rojters učestvovaće i Metju Karuanu Galicija, sin ubijene malteške novinarke Dafne Karuanu Galicija. Svetski ekonomski forum u najavi panela... »

NUNS i NDNV: Vučić nema moralno pravo da u Davosu govori o medijskim slobodama

Danas pre 57 dana
Vest da će predsednik Srbije Vučić na ovogodišnjem Svetskom ekonomskom forumu u Davosu govoriti na skupu „Sloboda medija u kriznim situacijama“ zvuči nestvarno, ali i cinično i krajnje licemerno, smatraju Nezavisno udruženje novinara Srbije i Nezavisno društvo novinara Vojvodine.
Predsednik Srbije boraviće naredna tri dana u Davosu, a kako su preneli mediji, najavljeno je da će govoriti na skupu „Sloboda medija u kriznim situacijama“. NUNS i NDNV ocenjuju da je nesporno da su bezbednost novinara i medija... »

Vojska SAD modernizuje "Abrams"

Vesti online  pre 39 minuta

Hyundai Tucson N-Line

Auto blog  pre 34 minuta

Do Volfsburga dva putića

Dojče vele  pre 22 minuta
©2019 Netmark d.o.o.