Povezane vesti
Sahranjen poznati glumac Hvala ti, čika Mrgude (Foto)
Večernje novosti 22.01.2019
U JDP su se kolege i prijatelji oprostili od glumca Miodraga Radovanovića. Glas mu je bio jasan, dikcija savršena - rekla Petrićeva. BIO je veliki glumac ispred svog vremena, moderan, tačan, ležeran. Upoznao sam ga kao mali dečak, a imao sam sreću… »
Kolege se oprostile od Mrguda: Uprkos nadimku pamtićemo njegov jedinstven osmeh
N1 Info 22.01.2019
Miodrag Radovanović Mrgud bio je veliki glumac i profesionalac, sjajan partner u predstavama, moderan, tačan, brilijantan, ispred svog vremena, rečeno je danas na komemoraciji glumcu Jugoslovenskog dramskog pozorišta koji je preminuo 14. januara… »
Komemoracija Miodragu Radovanoviću u JDP: Bio si stub pozorišta! Kolege voljenom Mrgudu uputile poslednje zbogom
Kurir 22.01.2019
Komemoracija Miodragu Radovanoviću održava se u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a nažalost, da oda počast došlo je jedva tridesetak ljudi. Da uputi poslednje zbogom kolegi došao je Vlasta Velisavljević, a pristigli su i Milan Caci Mihailović… »
Vesti dana »
Ukinut imunitet Vesiću: Ministar u pritvoru zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih
Danas novi protest kod Železničke stanice u Novom Sadu, građane pozivaju da ponesu farbu i rukavice
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti jutros postavili kamp na Savskom mostu
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Majk Meloun još jednom odao počast nikoli Jokiću: „Imam priliku da treniram jednog od najboljih igrača svih vremena“ (video)
Hot sport pre 59 minutajoš 18 povezanih