Povezane vesti
Kako prodaja rakije na crno utiče na ekonomiju u Srbiji
Danas 22.01.2019
"Ako vas zaboli glava, ja vam vratim pare" Čak 80 odsto prometa alkoholnih pića u Srbiji je nelegalno, saopštio je Miloš Ilić, predsednik Grupacije uvoznika i distributera alkoholnih pića u Privrednoj komori Srbije (PKS). Ovaj podatak, kako je… »
'Rakija iz kazana, ako boli glava vraćam pare'
Slobodna Evropa 22.01.2019
Čak 80 odsto prometa alkoholnih pića u Srbiji je nelegalno, saopštio je Miloš Ilić, predsednik Grupacije uvoznika i distributera alkoholnih pića u Privrednoj komori Srbije (PKS). Ovaj podatak, kako je objašnjeno, odnosi se na trgovinu alkoholom u "sivoj"… »
Vesti dana »
Hladni front stigao u Srbiju: Kiša i zahlađenje, evo kada nam se vraća sunce
Euronews pre 39 minutajoš 16 povezanih
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 7 satijoš 8 povezanih
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 9 minutajoš 19 povezanih
Uzbuna u Kijevu zbog napada balističkim raketama! Hitno se oglasio Kličko, Rusi pogodili zgrade dronovima! Objavljeni snimci udara (video)
Kurir pre 14 minutajoš 4 povezane
Tramp i Si Đinping razgovarali o trgovini i veštačkoj inteligenciji, Peking pozvao SAD na oprez zbog Tajvana
Insajder pre 49 minutajoš 5 povezanih