Повезане вести

Вучић за РТС: Платили смо високу цену због такси, нико нам то неће надокнадити

Вучић за РТС: Платили смо високу цену због такси, нико нам то неће надокнадити

РТС 23.01.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је за РТС да је Немачка више пута рекла да се противи таксама које је увела Приштина на робу из централне Србије, а да је Ангела Меркел то данас поновила. Вучић истиче да смо због такси… »
Вучић у Давосу опет о медијима: Хоће да ми вежу језик, да ми забране да говорим

Вучић у Давосу опет о медијима: Хоће да ми вежу језик, да ми забране да говорим

Н1 Инфо 23.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да критике што је баш он говорио о медијима у Давосу долазе од оних који имају "априори негативан став" према њему и да на то може само да се осмехне. "Такви би да ми забране да… »
Састанак са Меркел у Давосу: Вучић: Приштина ће повући таксе, али смо ми платили високу цену (фото)

Састанак са Меркел у Давосу: Вучић: Приштина ће повући таксе, али смо ми платили високу цену (фото)

Блиц 23.01.2019
Канцеларка Ангела Меркел позвала је председника Србије Александра Вучића да поново посети Берлин, пренео је новинарима српски председник после састанка с канцеларком са којом је, каже, разговарао највише о Косову и Метохији и… »
Вучић у Давосу: Немачка је снажно против урушавања нормалних трговинских односа; ЕУ и САД брине Кина, ми смо колатерална…

Вучић у Давосу: Немачка је снажно против урушавања нормалних трговинских односа; ЕУ и САД брине Кина, ми смо колатерална…

Вечерње новости 23.01.2019
Председнику Србије предстоје и други разговори са европским и светским званичницима и представницима бизниса. Председник Вучић је раније најавио да ће на овом 15. по реду сусрету са Меркеловом разговарати о томе како да нам… »
Вучић: Хоће да ми завежу језик, да не смем да говорим

Вучић: Хоће да ми завежу језик, да не смем да говорим

Бета 23.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да критике што је баш он говорио о медијима у Давосу долазе од оних који имају "априори негативан став" према њему и да на то може само да се осмехне. "Такви би да ми забране… »
Вучић са Меркел: Разговор није био једноставан

Вучић са Меркел: Разговор није био једноставан

Мондо 23.01.2019
Председник Србије састао се данас у Давосу с немачком канцеларком Ангелом Меркел, а након тога и са европским комесаром за проширење и суседску политику Јоханесом Ханом. Вучић је рекао да је од немачке канцеларке Ангеле Меркел… »
Председник Србије о Космету: Приштина ће повући таксе, али смо платили високу цену; Нема ништа од уједињења Митровице

Председник Србије о Космету: Приштина ће повући таксе, али смо платили високу цену; Нема ништа од уједињења Митровице

Вечерње новости 23.01.2019
Приштина ће пре или касније повући таксе на КиМ за робу из централне Србије, изјавио је председник Србије Александар Вучић, али и нагласио да је то Србију много коштало. Приштина ће пре или касније повући таксе на КиМ за робу из… »
Вучић о "једној Митровици": То се неће догодити

Вучић о "једној Митровици": То се неће догодити

Мондо 23.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас, поводом захтева албанских одборника за уједињењем северног и јужног дела Косовске Митровице и подршке коју им је дао косовски председник Хашим Тачи, да се то неће догодити… »
Вучић у Давосу са Ангелом Меркел: О Косову, економији, али и доласку канцеларке у Србију

Вучић у Давосу са Ангелом Меркел: О Косову, економији, али и доласку канцеларке у Србију

Блиц 23.01.2019
Председник Србије Александар Вучић разговараће данас у Давосу са немачком канцеларком Ангелом Меркел. Главна тема, како сазнајемо, поред Косова биће и долазак канцеларке у Србију. После два месеца, председник Александар Вучић и… »
Вучић: Молићу и Меркел данас

Вучић: Молићу и Меркел данас

Мондо 23.01.2019
Председник Србије Александар Вучић састаће се данас у 16 сати са немачком канцеларком Ангелом Меркел. Фото: Тањуг/Димитрије Голл Са њом ће, како је сам најавио, разговарати о томе како да нам помогне у вези са квотама Европске… »
Вучић: Замолићу Меркел да нам помогне у више питања

Вучић: Замолићу Меркел да нам помогне у више питања

Данас 22.01.2019
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће се у среду у Давосу састати са немачком канцеларком Ангелом Меркел и да ће је замолити за помоћ у више питања, укључујући Косово. Никада не тражим сусрете са њом, али она… »
Тачи подржава захтев за уједињење Митровице

Тачи подржава захтев за уједињење Митровице

Данас 22.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи је данас изразио подршку захтеву одборника општине Јужна Митровица за уједињене два дела града у једну општину. Он је на фејсбуку написао да се данас срео са градоначелником јужне Митровице, Агимом… »

Вести дана »