Plenković: Pomoć Hrvatima u Srbiji

Plenković: Pomoć Hrvatima u Srbiji

Danas pre 55 dana
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da je Vlada spremna da poveća finansiranje konkretnih projekata važnih za položaj hrvatske manjine u Srbiji, saopšteno je iz hrvatske vlade.
Plenković se u u utorak Zagrebu sastao sa predsednikom Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) i poslanikom u Skupštini Srbije Tomislavom Žigmanovom i novoizabranom predsednicom Hrvatskog nacionalnog vijeća (HNV) u Srbiji... »

Plenković: Spremni smo da pomognemo važne projekte za Hrvate u Srbiji

Blic pre 55 dana
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je hrvatska vlada spremna da poveća finansiranje konkretnih projekata važnih za položaj hrvatske manjine u Srbiji. On se u Zagrebu sastao s predsednikom Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) i poslanikom u srpskom parlamentu Tomislavom... »

Plenković: Zagreb će pomoći važne projekte za Hrvate u Srbiji

Večernje novosti pre 55 dana
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je hrvatska vlada spremna da poveća finansiranje konkretnih projekata važnih za položaj hrvatske manjine u Srbiji
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je hrvatska vlada spremna da poveća finansiranje konkretnih projekata važnih za položaj hrvatske manjine u Srbiji. On se u Zagrebu sastao s predsednikom Demokratskog saveza... »
©2019 Netmark d.o.o.