Повезане вести

Јавио се отац Давида Драгичевића

Јавио се отац Давида Драгичевића

Мондо 23.01.2019
Давор Драгичевић, отац Давида Драгичевића чија смрт још није расветљена, јавио се из изгнанства и оптужио политички и полицијски врх Републике Српске за убиство свог сина и изнео тврдњу да му се "спрема ликвидација". Фото… »
Давор Драгићевић: Нећу одустати од тражења правде

Давор Драгићевић: Нећу одустати од тражења правде

РТВ 23.01.2019
БАЊАЛУКА - Давор Драгичевић, бегунац од правде за којим је МУП Републике Српске расписао потерницу, поново се са непознате адресе огласио на фејсбук профилу групе "Правда за Давида", тврдећи да му се спрема ликвидација. Давор… »
Ново оглашавање Давора Драгичевића

Ново оглашавање Давора Драгичевића

Вести онлине 23.01.2019
Давор Драгичевић, отац страдалог Давида Драгичевића поново се огласио на Фејсбуку путем групе "Правда за Давида". Драгичевић се налази у бекству јер је за њим МУП Републиек Српске расписао потерницу. - Иза саопштења Бурле и… »
Давор Драгичевић: Идем до краја јер од институција нећу добити правду за свог сина

Давор Драгичевић: Идем до краја јер од институција нећу добити правду за свог сина

Нови магазин 23.01.2019
Давор Драгичевић, отац убијеног младића Давида Драгичевића из Бањалуке, оптужио је председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика и министра унутрашњих послова Републике Српске Драгана Лукача за заташакавње убиства његовог… »
Давор Драгићевић, за ким је расписана потерница, поручио: Дете сте ми убили. Мени спремате затвор и ликвидацију

Давор Драгићевић, за ким је расписана потерница, поручио: Дете сте ми убили. Мени спремате затвор и ликвидацију

Телеграф 23.01.2019
Отац страдалог Давида поручио је да неће одустати и да ће тражење правде ићи до краја. Давор Драгичевић, бегунац од правде за којим је МУП Републике Српске расписао потерницу, поново се са непознате адресе огласио на фејсбук… »
Давор Драгичевић: Власт у РС-у спрема ми затвор и ликвидацију

Давор Драгичевић: Власт у РС-у спрема ми затвор и ликвидацију

Слободна Европа 23.01.2019
Давор Драгичевић, отац страдалог младића Давида Драгичевића, који се налази у бјекству с обзиром на то да је за њим Министарство Републике Српске (МУП РС-а) расписао потјерницу, огласио се данас на Фацебооку путем групе "Правда… »
Давор Драгичевић: Можете ме једино убити и ништа више

Давор Драгичевић: Можете ме једино убити и ништа више

Н1 Инфо 23.01.2019
"Дете сте ми убили. Мени спремате затвор и ликвидацију. Мир и достојанство мени више немају ни сврху, ни значење у животу", поручио је Давор Драгичевић, отац убијеног бањалучког студента Давида Драгичевића. Он је путем Фацебоок… »

Вести дана »