Peruničić: Boli me ovakav rezultat; Savez: Nenad ostaje!

Peruničić: Boli me ovakav rezultat; Savez: Nenad ostaje!

Hot sport sreda, 23. januar 2019.
Nakon završenog učešća na Svetskom prvenstvu, došlo je vreme da se podvuče crta i svedu računi. U prostorijama Rukometnog saveza Srbije održana je konferencija za medije na kojoj su utiske sa šampionata održanog u Nemačkoj i Danskoj, sumirali selektor Nenad Peruničić i predsednik Upravnog odbora... »

Peruničić ostaje selektor, Savez veruje u njega! (foto)

Mondo sreda, 23. januar 2019.
Predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković odmah posle povratka ekipe iz Danske pružio je podršku šefu struke "orlova".
Rukometna reprezentacija Srbije nastupila je na aktuelnom Mundijalu u Nemačkoj i Danskoj drastično podmlađena i završila turnir na 18. poziciji. Nakon povratka ekipe sa turnira, prva poruka Rukometnog saveza Srbije je da će Nenad... »

Đurković: Peruničić ostaje selektor rukometaša

Danas sreda, 23. januar 2019.
Predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković rekao je danas da će Nenad Peruničić ostati selektor muške reprezentacije, iako je ekipa osvajanjem 18. mesta na Svetskom prvenstvu ostvarila najlošiji plasman u istoriji.
Đurković je rekao da je postojala nesrazmera između velikih očekivanja i objektivnog kvaliteta reprezentacije, kao i da je bilo mnogo debitanata, saopštio je Rukometni savez. „Nenad Peruničić sigurno ostaje selektor... »

Đurković: Peruničić ostaje selektor rukometaša

Beta sreda, 23. januar 2019.
Predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Božidar Djurković rekao je danas da će Nenad Peruničić ostati selektor muške reprezentacije, iako je ekipa osvajanjem 18. mesta na Svetskom prvenstvu ostvarila najlošiji plasman u istoriji. Djurković je rekao da je postojala nesrazmera izmedju... »

Bolno i poučno: Peruničić o SP, riziku, smeni generacija

Večernje novosti sreda, 23. januar 2019.
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić ima puno poverenje i ostaće na tom mestu, potvrdio je danas predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković
NENAD Peruničić se ne kaje što je na SP u Nemačkoj i Danskoj poveo podmlađenu reprezentaciju sa sedmoricom debitanata, ali i priznaje da mu je teško zbog 18. mesta na planeti. Selektor rukometaša je podvukao da je smena... »

Peruničić analizirao učinak na SP: Bolno, ali ispravno

Mondo sreda, 23. januar 2019.
Selektor srpskih rukometaša priznao da je razočaran plasmanom, ali smatra da je podmlađivanje nacionalnog tima put kojim treba nastaviti.
Foto: Guliver/Getty Images/Martin Rose Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Nenad Peruničić, rekao je da ga boli 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, najlošiji ikada učinak naše selekcije na internacionalnim... »

Peruničić: Boli me 18.mesto, trenutno nemamo kvalitet

Mozzart sport sreda, 23. januar 2019.
„Želeo sam da igraju Abutović i Šešum, ali...“, poručio je selektor rukometne reprezentacije
Selektor Srbije Nenad Peruničić priznao je da ga boli 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, najlošijem ikada na turnirima, i preuzeo odgovornost za rezultat, ali i podsetio da je za velike promene i podmlađivanje... »

Đurković: Peruničić ostaje, očekivanja bila prevelika

N1 Info sreda, 23. januar 2019.
Predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković rekao je na konferenciji za medije da rukometna reprezentacija neće menjati selektora dodavši da je uveren da će se rad Nenada Peruničića valorizovati kroz rezultate.
Podmlađeni tim Srbije je na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj zauzeo tek 18. mesto, a zabrinuli su posebno porazi od timova poput Brazila i Argentine. Ipak promena na klupi srpske reprezentacije neće biti i Nenad Peruničić... »

Peruničić: Boli me 18. mesto, stojim iza podmlađivanja

Dnevnik sreda, 23. januar 2019.
BEOGRAD: Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić priznao je danas da ga boli 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, najlošijem ikada na turnirima, i preuzeo odgovornost za rezultat, ali i podsetio da je za velike promene i podmlađivanje potrebno vreme.
"Bolno je 18. mesto, ja stojim iznad njega. Nekad i sreća mora da posluži, bili smo i u najtežoj grupi, imali i povredu Zelenovića, a tu je i suđenje koje je bilo nepravedno za nas protiv Rusije. Ne želim alibi, gledali smo da... »

Peruničić ostaje selektor: Nekad smo jurili rezultat pa bili 12, 13.

B92 sreda, 23. januar 2019.
B92: Peruničić ostaje selektor: Nekad smo jurili rezultat pa bili 12, 13.
Selektor Srbije Nenad Peruničić ima puno poverenje Saveza i ostaće na tom mestu, potvrdio je predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković.
Bez obzira na 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, Peruničić nastavlja proces podmlađivanja tima. "Peruničić sigurno ostaje selektor, u ovoj godini nakon SP nas očekuju velika iskušenja i nastavak borbe za... »

Peruničić: Boli me 18. mesto, stojim iza podmlađivanja

Sportski žurnal sreda, 23. januar 2019.
Selektor Srbije Nenad Peruničić priznao je da ga boli 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, najlošijem ikada na turnirima, i preuzeo odgovornost za rezultat, ali i podsetio da je za velike promene i podmlađivanje potrebno vreme
– Bolno je 18. mesto, ja stojim iznad njega. Nekad i sreća mora da posluži, bili smo i u najtežoj grupi, imali i povredu Zelenovića, a tu je i suđenje koje je bilo nepravedno za nas protiv Rusije. Ne želim alibi, gledali smo da... »

Đurković: Peruničić ostaje, rezultati će doći vremenom

Dnevnik sreda, 23. januar 2019.
BEOGRAD: Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić ima puno poverenje i ostaće na tom mestu, potvrdio je danas predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković.
Bez obzira na 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, Peruničić nastavlja proces podmlađivanja tima. "Peruničić sigurno ostaje selektor, u ovoj godini nakon SP nas očekuju velika iskušsenja i nastavak borbe za... »

Đurković: Peruničić ostaje, rezultati će doći vremenom

Sportski žurnal sreda, 23. januar 2019.
Selektor Srbije Nenad Peruničić ima puno poverenje i ostaće na tom mestu, potvrdio je predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković
Bez obzira na 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, Peruničić nastavlja proces podmlađivanja tima. – Peruničić sigurno ostaje selektor, u ovoj godini nakon SP nas očekuju velika iskušsenja i nastavak borbe za... »

Kremlj otvoren za bolje odnose sa SAD-om

Al Jazeera  pre 1 sat  još 18 povezanih

Kriza u Venecueli: Ruski vojni avioni sleteli blizu Karakasa

BBC News  pre 3 sata  još 17 povezanih

Netanjahu skratio put u SAD zbog raketnog napada iz Gaze

Glas Amerike  pre 4 sata  još 14 povezanih

Mijailović: Vuku nas u blato, Partizan više neće ćutati!

Sportski žurnal  pre 36 minuta  još 13 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.