Povezane vesti

Peruničić: Boli me ovakav rezultat; Savez: Nenad ostaje!

Hot sport 23.01.2019
Nakon završenog učešća na Svetskom prvenstvu, došlo je vreme da se podvuče crta i svedu računi. U prostorijama Rukometnog saveza Srbije održana je konferencija za medije na kojoj su utiske sa šampionata održanog u Nemačkoj i Danskoj, sumirali… »

Peruničić ostaje selektor, Savez veruje u njega! (foto)

Mondo 23.01.2019
Predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković odmah posle povratka ekipe iz Danske pružio je podršku šefu struke "orlova". Rukometna reprezentacija Srbije nastupila je na aktuelnom Mundijalu u Nemačkoj i Danskoj drastično… »

Đurković: Peruničić ostaje selektor rukometaša

Danas 23.01.2019
Predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković rekao je danas da će Nenad Peruničić ostati selektor muške reprezentacije, iako je ekipa osvajanjem 18. mesta na Svetskom prvenstvu ostvarila najlošiji plasman u istoriji… »

Đurković: Peruničić ostaje selektor rukometaša

Beta 23.01.2019
Predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Božidar Djurković rekao je danas da će Nenad Peruničić ostati selektor muške reprezentacije, iako je ekipa osvajanjem 18. mesta na Svetskom prvenstvu ostvarila najlošiji plasman u istoriji… »

Bolno i poučno: Peruničić o SP, riziku, smeni generacija

Večernje novosti 23.01.2019
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić ima puno poverenje i ostaće na tom mestu, potvrdio je danas predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković. NENAD Peruničić se ne kaje što je na SP u Nemačkoj i Danskoj poveo… »

Peruničić: Boli me 18.mesto, trenutno nemamo kvalitet

Mozzart sport 23.01.2019
„Želeo sam da igraju Abutović i Šešum, ali...“, poručio je selektor rukometne reprezentacije. Selektor Srbije Nenad Peruničić priznao je da ga boli 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, najlošijem ikada na turnirima, i preuzeo… »

Peruničić: Boli me 18. mesto, stojim iza podmlađivanja

Dnevnik 23.01.2019
BEOGRAD: Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić priznao je danas da ga boli 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, najlošijem ikada na turnirima, i preuzeo odgovornost za rezultat, ali i podsetio da je za velike… »

Đurković: Peruničić ostaje, očekivanja bila prevelika

N1 Info 23.01.2019
Predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković rekao je na konferenciji za medije da rukometna reprezentacija neće menjati selektora dodavši da je uveren da će se rad Nenada Peruničića valorizovati kroz rezultate. Podmlađeni tim Srbije je… »

Peruničić analizirao učinak na SP: Bolno, ali ispravno

Mondo 23.01.2019
Selektor srpskih rukometaša priznao da je razočaran plasmanom, ali smatra da je podmlađivanje nacionalnog tima put kojim treba nastaviti. Foto: Guliver/Getty Images/Martin Rose Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Nenad Peruničić, rekao je da ga… »

Đurković: Peruničić ostaje, rezultati će doći vremenom

Dnevnik 23.01.2019
BEOGRAD: Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić ima puno poverenje i ostaće na tom mestu, potvrdio je danas predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković. Bez obzira na 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj… »

Peruničić ostaje selektor: Nekad smo jurili rezultat pa bili 12, 13.

B92 23.01.2019
Selektor Srbije Nenad Peruničić ima puno poverenje Saveza i ostaće na tom mestu, potvrdio je predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković. Bez obzira na 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, Peruničić nastavlja proces… »

Đurković: Peruničić ostaje, rezultati će doći vremenom

Sportski žurnal 23.01.2019
Selektor Srbije Nenad Peruničić ima puno poverenje i ostaće na tom mestu, potvrdio je predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković. Bez obzira na 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, Peruničić nastavlja proces… »

Peruničić: Boli me 18. mesto, stojim iza podmlađivanja

Sportski žurnal 23.01.2019
Selektor Srbije Nenad Peruničić priznao je da ga boli 18. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, najlošijem ikada na turnirima, i preuzeo odgovornost za rezultat, ali i podsetio da je za velike promene i podmlađivanje potrebno vreme. –… »

Vesti dana »