Повезане вести
Несвакидашња вожња у Јагодини Кондуктер Палма делио грађанима карте: Носите их кући и држите као експонат! Док је ова власт…
Курир 23.01.2019
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма данас је са сарадницима обишао најдужу линију аутобуског превоза на територији града Јагодине, од села Рајкинца до града Јагодине, дужине 16 километра, где је разговарао… »
Палма: Јагодина је једини град у Европи који је својим грађанима повећао плате преко градског буџета
Вечерње новости 23.01.2019
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма у среду је са сарадницима обишао најдужу линију аутобуског превоза на територији града Јагодине, од села Рајкинца до града Јагодине, дужине 16 километра. Председник… »
Палма данас радио као кондуктер: Носите ове карте кући као експонат, док смо ми на власти превоз ће бити бесплатан (фото)…
Телеграф 23.01.2019
Град Јагодина је једини град у Европи који је повећао плате свим својим грађанима који су запослени на територији града Јагодине - истиче Палма. Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма данас је са сарадницима… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана