Povezane vesti
Georgijević se vratio u Humsku: Došao sam zbog ovog svetog grba
Večernje novosti 23.01.2019
Srećan sam i uzbuđen što sam se vratio kući. Zahvalan sam svima u Ferencvarošu što su mi izašli u susret i omogućili da se vratim u Partizan – rekao je novi napadač crno-belih. ČESTITKE su stigle od Aleksandra Mitrovića, Nikole Ninkovića… »
"Hteo sam samo ovaj sveti grb"
Vesti online 23.01.2019
Druga akvizicija crno-beih u zimskom prelaznom roku je Dejan Georgijević. Stiže iz mađarskog Ferencvaroša na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa ugovora. Georgijević je povratnik u tabor crno-belih, pošto je još septembra 2011. godine prvi… »
Dejan Georgijević se vratio u Partizan, na pozajmicu
Sportski žurnal 23.01.2019
Druga akvizicija crno-beih u zimskom prelaznom roku je Dejan Georgijević. Dejan Georgijević je stigao iz mađarskog Ferencvaroša na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa ugovora. Nosiće dres sa brojem 14. Georgijević je povratnik u tabor… »
Svuda pođi, kući dođi: Georgijević opet u Partizanu
Mondo 23.01.2019
Napadač Dejan Georgijević, koji je svojevremeno bio u Partizanu, ali nije imao status prvotimca, posle nekoliko godina, ponovo oblači crno-beli dres. "Srećan sam, vratio sam se kući". Dešava se u FK Partizan da se novi igrači slikaju sa šalom… »
Georgijević: Sve za Partizan i ovaj sveti grb
N1 Info 23.01.2019
Napadač Dejan Georgijević drugo je pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku. Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler se vratio u klub u kome je ponikao, ali nikad nije obukao seniorski dres. Georgijević dolazi iz mađarskog Ferencvaroša na… »
Georgijević se vratio u Partizan: "Bilo je ponuda, ali sam hteo samo ovaj sveti grb"
Sportske.net 23.01.2019
Novi napadač zadužio broj 14, po svom idolu. Partizan je doveo još jednog napadača, ovog puta svoje "dete" Dejana Georgijevića, koji je došao na jednogodišnju pozajmicu i rekao da mu je to bila jedina želja u ovom prelaznom roku, uprkos drugim… »
Vesti dana »
Olujni vetar hara Srbijom, temperatura ide u minus: Ovog datuma stiže jako zahlađenje
Mondo pre 6 satijoš 14 povezanih
Hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Hamas predao tri izraelska taoca Crvenom krstu, očekuje se puštanje palestinskih zatvorenika (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih
"Ostajem sa vama, nigde ne idem": Vučević o ostavci, otkrio da li će je povući: Doneo sam najbolju odluku za Srbiju
Blic pre 2 satajoš 14 povezanih