Povezane vesti

Jagodinci dobili besplatan prevoz, jer Palma štedi na ananasu, viskiju, platama

Jagodinci dobili besplatan prevoz, jer Palma štedi na ananasu, viskiju, platama

N1 Info 23.01.2019
Osamdeset hiljada Jagodinaca se od 20. januara vozi besplatno. Reč je o autobuskim linijama koje povezuju Jagodinu i 52 okolna sela. Prvi čovek tog grada u Pomoravlju je uticao na javna preduzeća, ali i privatnike da nastave da zaposlenima isplaćuju… »
"Dobro jutro, gospođo! Ja kondukter, a vi ništa..." Šta se desi kad se Palma vozi u gradskom prevozu (video)

"Dobro jutro, gospođo! Ja kondukter, a vi ništa..." Šta se desi kad se Palma vozi u gradskom prevozu (video)

Blic 23.01.2019
Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma, danas se, trećeg dana od kako se građani Jagodine voze besplatno autobusima, i sam bez karte provozao autobusom na liniji Rajkinac - Jagodina i tom prilikom imao svoj… »
Palma u autobusu bez karte

Palma u autobusu bez karte

Dnevnik 23.01.2019
JAGODINA: Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković - Palma, danas se, trećeg dana od kako se građani Jagodine voze besplatno autobusima, i sam bez karte provozao autobusom na liniji Rajkinac - Jagodina. U autobusu je bio… »
Dragan Marković Palma se vozio autobusom - kao kondukter

Dragan Marković Palma se vozio autobusom - kao kondukter

N1 Info 23.01.2019
Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma se sa svojim saradnicima vozio autobusom od sela Rajkinac do Jagodine, u dužini od 16 kilometara, gde je razgovarao s građanima koji od 20. januara mogu da se voze besplatno na teritoriji grada… »
Palma kondukter u autobusu: Vozi, Miško (video)

Palma kondukter u autobusu: Vozi, Miško (video)

Mondo 23.01.2019
Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Markoivć Palma danas se sa svojim saradnicima vozio autobusom od sela Rajkinac do Jagodine, u dužini od 16 kilometara. Foto: Mondo/Stefan Stojanović On je razgovarao s građanima koji od 20. januara mogu da se voze… »

Vesti dana »