Повезане вести

Јагодинци добили бесплатан превоз, јер Палма штеди на ананасу, вискију, платама

Јагодинци добили бесплатан превоз, јер Палма штеди на ананасу, вискију, платама

Н1 Инфо 23.01.2019
Осамдесет хиљада Јагодинаца се од 20. јануара вози бесплатно. Реч је о аутобуским линијама које повезују Јагодину и 52 околна села. Први човек тог града у Поморављу је утицао на јавна предузећа, али и приватнике да наставе да… »
"Добро јутро, госпођо! Ја кондуктер, а ви ништа..." Шта се деси кад се Палма вози у градском превозу (видео)

"Добро јутро, госпођо! Ја кондуктер, а ви ништа..." Шта се деси кад се Палма вози у градском превозу (видео)

Блиц 23.01.2019
Председник Скупштине града Јагодине и народни посланик Драган Марковић Палма, данас се, трећег дана од како се грађани Јагодине возе бесплатно аутобусима, и сам без карте провозао аутобусом на линији Рајкинац - Јагодина и том… »
Палма у аутобусу без карте

Палма у аутобусу без карте

Дневник 23.01.2019
ЈАГОДИНА: Председник Скупштине града Јагодине и народни посланик Драган Марковић - Палма, данас се, трећег дана од како се грађани Јагодине возе бесплатно аутобусима, и сам без карте провозао аутобусом на линији Рајкинац -… »
Палма кондуктер у аутобусу: Вози, Мишко (видео)

Палма кондуктер у аутобусу: Вози, Мишко (видео)

Мондо 23.01.2019
Председник Скупштине Јагодине Драган Маркоивћ Палма данас се са својим сарадницима возио аутобусом од села Рајкинац до Јагодине, у дужини од 16 километара. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Он је разговарао с грађанима који од 20… »
Драган Марковић Палма се возио аутобусом - као кондуктер

Драган Марковић Палма се возио аутобусом - као кондуктер

Н1 Инфо 23.01.2019
Председник Скупштине Јагодине Драган Марковић Палма се са својим сарадницима возио аутобусом од села Рајкинац до Јагодине, у дужини од 16 километара, где је разговарао с грађанима који од 20. јануара могу да се возе бесплатно на… »

Вести дана »