Повезане вести
Јагодинци добили бесплатан превоз, јер Палма штеди на ананасу, вискију, платама
Н1 Инфо 23.01.2019
Осамдесет хиљада Јагодинаца се од 20. јануара вози бесплатно. Реч је о аутобуским линијама које повезују Јагодину и 52 околна села. Први човек тог града у Поморављу је утицао на јавна предузећа, али и приватнике да наставе да… »
"Добро јутро, госпођо! Ја кондуктер, а ви ништа..." Шта се деси кад се Палма вози у градском превозу (видео)
Блиц 23.01.2019
Председник Скупштине града Јагодине и народни посланик Драган Марковић Палма, данас се, трећег дана од како се грађани Јагодине возе бесплатно аутобусима, и сам без карте провозао аутобусом на линији Рајкинац - Јагодина и том… »
Палма у аутобусу без карте
Дневник 23.01.2019
ЈАГОДИНА: Председник Скупштине града Јагодине и народни посланик Драган Марковић - Палма, данас се, трећег дана од како се грађани Јагодине возе бесплатно аутобусима, и сам без карте провозао аутобусом на линији Рајкинац -… »
Палма кондуктер у аутобусу: Вози, Мишко (видео)
Мондо 23.01.2019
Председник Скупштине Јагодине Драган Маркоивћ Палма данас се са својим сарадницима возио аутобусом од села Рајкинац до Јагодине, у дужини од 16 километара. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Он је разговарао с грађанима који од 20… »
Драган Марковић Палма се возио аутобусом - као кондуктер
Н1 Инфо 23.01.2019
Председник Скупштине Јагодине Драган Марковић Палма се са својим сарадницима возио аутобусом од села Рајкинац до Јагодине, у дужини од 16 километара, где је разговарао с грађанима који од 20. јануара могу да се возе бесплатно на… »
Вести дана »
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 54 минутајош 19 повезаних
Србија у неизвесности: Москва ћути о НИС-у и гасу, нико не зна ко би могао да га купи
Мондо пре 49 минутајош 12 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Нова пре 1 сатјош 7 повезаних
Милиони Аустралијанаца млађих од 16 година више немају приступ друштвеним мрежама
РТС пре 39 минутајош 10 повезаних