Povezane vesti
Od februara "Albanska Makedonija"?
Mondo 23.01.2019
Predsednik makedonskog parlamenta, Talat Džaferi, ispalio je još jednu medijsku "bombu" - najavio je da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice Sobranja na maternjem albanskom jeziku. Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija "Do kraja meseca… »
Džaferi: Od kraja meseca vodiću sednice na albanskom jeziku
Večernje novosti 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio je da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. SKOPLjE - Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio je da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne… »
Džaferi najavljuje: Krajem januara počinjem da vodim sednice na albanskom jeziku
Kurir 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. "Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredbi Zakona o upotrebi… »
Sputnik 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. „Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredbi Zakona o upotrebi… »
RTV 23.01.2019
SKOPLJE - Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredaba Zakona o… »
RTS 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Taljat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. "Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredaba Zakona o upotrebi… »
Vesti dana »
Skupština Srbije usvojila Zakon o trgovačkim praksama za određene vrste proizvoda
Blic pre 2 minutajoš 31 povezana
RSE: Srbija sa Orbanom dogovarala priključenje na rusku Družbu - šta sad
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Služen pomen stradalim radnicima RTS u NATO bombardovanju
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane
Počeli zvanični razgovori misije Međunarodnog monetarnog fonda s delegacijom Srbije
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih
(Foto) Direktan sudar dva voza u Danskoj, povređeno 17 osoba, četiri u kritičnom stanju
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 21 povezana