Povezane vesti
Od februara "Albanska Makedonija"?
Mondo 23.01.2019
Predsednik makedonskog parlamenta, Talat Džaferi, ispalio je još jednu medijsku "bombu" - najavio je da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice Sobranja na maternjem albanskom jeziku. Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija "Do kraja meseca… »
Džaferi: Od kraja meseca vodiću sednice na albanskom jeziku
Večernje novosti 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio je da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. SKOPLjE - Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio je da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne… »
Džaferi najavljuje: Krajem januara počinjem da vodim sednice na albanskom jeziku
Kurir 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. "Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredbi Zakona o upotrebi… »
Sputnik 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. „Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredbi Zakona o upotrebi… »
RTV 23.01.2019
SKOPLJE - Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredaba Zakona o… »
RTS 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Taljat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. "Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredaba Zakona o upotrebi… »
Vesti dana »

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 50 minutajoš 1 povezana