Повезане вести
Од фебруара "Албанска Македонија"?
Мондо 23.01.2019
Председник македонског парламента, Талат Џафери, испалио је још једну медијску "бомбу" - најавио је да ће од краја овог месеца почети да води пленарне седнице Собрања на матерњем албанском језику. Фото: Мондо/Горан Сивачки… »
Џафери: Од краја месеца водићу седнице на албанском језику
Вечерње новости 23.01.2019
Македонски председник Собрања Талат Џафери најавио је да ће од краја овог месеца почети да води пленарне седнице на албанском језику. СКОПЉЕ - Македонски председник Собрања Талат Џафери најавио је да ће од краја овог месеца… »
Џафери најављује: Крајем јануара почињем да водим седнице на албанском језику
Курир 23.01.2019
Македонски председник Собрања Талат Џафери најавио ја да ц́е од краја овог месеца почети да води пленарне седнице на албанском језику. "До краја месеца би требало да се организују службе за целокупно и квалитетно спровођење… »
Спутник 23.01.2019
Македонски председник Собрања Талат Џафери најавио ја да ће од краја овог месеца почети да води пленарне седнице на албанском језику. „До краја месеца би требало да се организују службе за целокупно и квалитетно спровођење… »
РТВ 23.01.2019
СКОПЉЕ - Македонски председник Собрања Талат Џафери најавио ја да ће од краја овог месеца почети да води пленарне седнице на албанском језику. До краја месеца би требало да се организују службе за целокупно и квалитетно… »
РТС 23.01.2019
Македонски председник Собрања Таљат Џафери најавио ја да ће од краја овог месеца почети да води пленарне седнице на албанском језику. "До краја месеца би требало да се организују службе за целокупно и квалитетно спровођење… »
Вести дана »
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 6 сатијош 29 повезаних
Стармер, Макрон и Мерц разговарали са Зеленским о коришц́ењу замрзнуте руске имовине
Спутник пре 15 минутајош 82 повезане