Povezane vesti

Od februara "Albanska Makedonija"?

Od februara "Albanska Makedonija"?

Mondo 23.01.2019
Predsednik makedonskog parlamenta, Talat Džaferi, ispalio je još jednu medijsku "bombu" - najavio je da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice Sobranja na maternjem albanskom jeziku. Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija "Do kraja… »
Džaferi: Od kraja meseca vodiću sednice na albanskom jeziku

Večernje novosti 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio je da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. SKOPLjE - Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio je da će od kraja ovog meseca početi da vodi… »
Džaferi najavljuje: Krajem januara počinjem da vodim sednice na albanskom jeziku

Džaferi najavljuje: Krajem januara počinjem da vodim sednice na albanskom jeziku

Kurir 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. "Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredbi Zakona o… »

Sputnik 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. „Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredbi Zakona o… »

RTV 23.01.2019
SKOPLJE - Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredaba Zakona… »

RTS 23.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Taljat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. "Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredaba Zakona o… »

Vesti dana »