Povezane vesti

Rekla sam mu da baš ima stila: Ruska novinarka u Davosu ćaskala sa Vučićem, pa podelila snimak na Tviteru (video)

Rekla sam mu da baš ima stila: Ruska novinarka u Davosu ćaskala sa Vučićem, pa podelila snimak na Tviteru (video)

Srbija danas 23.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je juče u Davosu na okruglom stolu "Sloboda medija u kriznim situacijama". Jedna od učesnica bila je i Tina Kandelaki, glavni producent ruske Match TV, koja je pre početka panela, predsedniku Srbije… »
Ruska novinarka poludela za Srbijom: Lepotica iz Davosa poslala jasnu poruku (foto/video)

Ruska novinarka poludela za Srbijom: Lepotica iz Davosa poslala jasnu poruku (foto/video)

Pravda 23.01.2019
Sad moram da vidim Srbiju, napisala je na svom tviter nalogu Tina Kandelaki, jedna od učesnica panela o medijima, u Davosu, prenoseći neke od utisaka o susretu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, takođe učesnikom tog razgovora. Kandelaki… »
Ovo nije očekivao! Ruska novinarka ćaskala sa Vučićem, pa mu udelila kompliment: Evo šta joj je kroz osmeh odgovorio…

Ovo nije očekivao! Ruska novinarka ćaskala sa Vučićem, pa mu udelila kompliment: Evo šta joj je kroz osmeh odgovorio…

Kurir 23.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre početka panela "Sloboda medija u krizi" u Davosu razgovarao je sa poznatom ruskom novinarkom Tinom Kandelaki, i tom prilikom mu je uputila i kompliment. Naime, u neformalnom razgovoru pre početka panela, koji je… »
Ruska novinarka o Vučiću: Ima stila... Video

Ruska novinarka o Vučiću: Ima stila... Video

Mondo 23.01.2019
Sad moram da vidim Srbiju, napisala je na svom Twitter nalogu Tina Kandelaki, jedna od učesnica panela o medijima, u Davosu, prenoseći neke od utisaka o susretu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, takođe učesnikom tog razgovora. Стою… »
Ruska novinarka u Davosu udelila kompliment Vučiću pa detalje podelila na Tviteru: "Sad moram da posetim Srbiju" (video)

Ruska novinarka u Davosu udelila kompliment Vučiću pa detalje podelila na Tviteru: "Sad moram da posetim Srbiju" (video)

Telegraf 23.01.2019
Neformalni razgovor "iza scene" Ekonomskog foruma u Davosu, Kandelaki je objavila na svom Tviter nalogu, na kome ima 1.77 miliona pratilaca. Na panelu "Sloboda medija u kriznim situacijama", koji je održan u Davosu, učestvovao je predsednik Srbije… »
"Rekla sam mu da je baš stajliš": Ruska novinarka u Davosu ćaskala sa Vučićem, pa detalje podelila na Tviteru (video)

"Rekla sam mu da je baš stajliš": Ruska novinarka u Davosu ćaskala sa Vučićem, pa detalje podelila na Tviteru (video)

Blic 23.01.2019
Aleksandar Vučić učestvovao je juče u Davosu na okruglom stolu "Sloboda medija u kriznim situacijama". Jedna od učesnica bila je i Tina Kandelaki, glavni producent ruske Match TV, koja je pre početka panela, predsedniku Srbije uputila kompliment da… »

Vesti dana »