Povezane vesti
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Pravda 24.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Blic 23.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
Vesti dana »
Ovaj grad prestigao sve, u 10 sati čak 36 stepeni! RHMZ objavio alarmantne brojke: Temperatura sve bliža 40. podeoku, a nije ni podne
Blic pre 8 minutajoš 44 povezane
Si-En-En: Američki raketni štit oslabljen u ratu sa Iranom, Pentagon uzvraća: Lažne vesti
RTS pre 43 minutajoš 24 povezane
Dva radnika poginula u teškoj nesreći kod Šapca, kamion naleteo na ekipu na putu
Politika pre 38 minutajoš 23 povezane
Rumunija potapa četiri barže da poveća protok vode u Dunavu do elektrane Černavoda
Insajder pre 58 minutajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Proizvodnja domaće rafinerije ključna za sigurnost snabdevanja naftnim derivatima
Forbes pre 1 satjoš 20 povezanih