Povezane vesti
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Pravda 24.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Blic 23.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 42 povezane
Studenti koji su na biciklima krenuli u obilazak Srbije stigli u Vršac i Valjevo, dočekani aplauzima
Insajder pre 47 minutajoš 37 povezanih
Emotivna izjava Željka Obradovića o Partizanu: "Reći ću vam nešto što duboko u sebi osećam"
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
Kanada pozdravlja predlog o pridruženom članstvu u EU, Tramp preti carinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 60 povezanih
Usvojen zakon o sankcijama Rusiji i Iranu u američkom Kongresu
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 26 povezanih