Povezane vesti
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Pravda 24.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Blic 23.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
Vesti dana »
VREME DANAS: Sunčano i do 36°C, još toplije u petak i subotu – za vikend stiže promena
Glas juga pre 26 minutajoš 22 povezane
Bujična poplava u Nepalu: Više od 160 stradalih, spasioci tragaju za 800 nestalih
BBC News pre 17 minutajoš 15 povezanih
Vatrena stihija ne jenjava: Požari haraju regionom, evo gde je najkritičnije
Euronews pre 37 minutajoš 13 povezanih
Partizan pokazao klasu: Španci stigli u Humsku, a tamo ih je sačekalo iznenađenje
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana
Na Islandu u subotu glasanje o ponovnom otvaranju pregovora o članstvu u EU
Beta pre 1 satjoš 8 povezanih