Povezane vesti
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Pravda 24.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Blic 23.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije završili raspravu o amandmanima na tri zakona o trgovini
Danas pre 12 satijoš 2 povezane
"Mnogo para, malo muzike"! Legenda surova nakon eliminacije Zvezde
Večernje novosti pre 38 minutajoš 7 povezanih
Danas promenljivo oblačno, na visokim planinama i slabim snegom: Najviša dnevna do 17 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA - Putin: Znamo kako će se završiti rat u Ukrajini; hoće li "Družbom" ponovo poteći nafta
RTV pre 33 minutajoš 1 povezana