Povezane vesti
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Pravda 24.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
„Putin mi nije mentor“ Dodik: Predsednik Ruske Federacije rekao mi da sam dobar, kao što mi Amerikanci kažu da sam loš momak…
Blic 23.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Putin nije njegov mentor, ni u kom smislu, već da je on predsednik prijateljske zemlje i da deli neke njegove stavove. – Veoma sam zahvalan Putinu na podršci, u svemu tome je vidljivo da Savet… »
Vesti dana »

Evropski parlament usvojio Rezoluciju o Srbiji; Viček: Jednostrana bez činjeničnog stanja
RTV pre 5 satijoš 31 povezana

Šta su usvojili poslanici Skupštine: Dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju, leks specijalis o izložbi Ekspo…
Nova ekonomija pre 8 satijoš 46 povezanih

Student iz Pazara: Neverovatan doček u Čačku, te stvari nas pune energijom
N1 Info pre 7 satijoš 27 povezanih

Ovo je tim Crvene zvezde za Bragu: Kad je Milojević rekao "Ali nama znači", sve je bilo jasno
Mondo pre 19 minutajoš 24 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Putin rukovodio vežbom strateških nuklearnih snaga; Ukrajina napala fabrike u Dagestanu i Mordoviji
RTV pre 54 minutajoš 100 povezanih