Povezane vesti

Vremenska prognoza - 25. januar

RTS 24.01.2019
U danu pred nama jak sneg. Oblaci sa Jadrana već u toku noći zahvatiće jugozapad Srbije, a zatim i ostale predele. Padavine će se pojačati sutra popodne. Očekuje se od 15 do 30 cm snega ponegde i više od 40, na to PHMZ upozorava crvenim meteo… »

Oprez zbog novog snega tokom noći

Radio 021 24.01.2019
Sneg koji večeras otežаvа sаobrаćаj nа području zаpаdne, jugozаpаdne i istočne Srbije, proširiće se u toku noći i nа ostаle delove zemlje, saopštio je AMSS. Snega na putevima u nižim predelimа ima do pet centimetara, a na planinama… »

Oprez zbog novih padavina tokom noći

B92 24.01.2019
Sneg koji večeras otežava saobraćaj na području zapadne, jugozapadne i istočne Srbije, proširiće se u toku noći i na ostale delove zemlje, saopštio je AMSS. Snega na putevima u nižim predelima ima do pet centimetara, a na planinama i do 10… »

AMSS: Oprez zbog novih padavina tokom noći

Novi magazin 24.01.2019
Sneg koji večeras otežаvа sаobrаćаj nа području zаpаdne, jugozаpаdne i istočne Srbije, proširiće se u toku noći i nа ostаle delove zemlje, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). Snega na putevima u nižim predelimа ima do pet… »

Sneg čisti 2.200 putara sa 1.200 kamiona i mašina

Politika 24.01.2019
Prohodni su svi državni putevi prvog i drugog reda, prilazi graničnim prelazima i zimskim turističkim centrima u Srbiji, ali se saobraćaj odvija otežano zbog velike količine snežnih padavina, saopštili su Putevi Srbije. Na snazi je četvrti stepen… »

Padavine širom Srbije: Očekuje se novi sneg do 40 cm; Nanose čisti 2.200 putara sa 1.200 kamiona i mašina

Večernje novosti 24.01.2019
Prohodni su svi državni putevi prvog i drugog reda, prilazi graničnim prelazima i zimskim turističkim centrima u Srbiji, ali se saobraćaj odvija otežano zbog velike količine snežnih padavina. Sneg koji večeras otežava saobraćaj na području… »

Sneg čisti 2.200 putara sa 1.200 kamiona i mašina

Vesti online 24.01.2019
Prohodni su svi državni putevi prvog i drugog reda, prilazi graničnim prelazima i zimskim turističkim centrima u Srbiji, ali se saobraćaj odvija otežano zbog velike količine snežnih padavina, saopštili su Putevi Srbije. Na snazi je četvrti stepen… »

Zavejana Srbija: Oko 2.200 ljudi čisti puteve i posipa so (FOTO)

Danas 24.01.2019
Ibarska magistrala veoma opterećena, zimska oprema obavezna Sneg koji pada širom Srbije otežava normalno funkcionisanje gradova, a poseban oprez savetuje se svim učesnicima u saobraćaju. Direktor „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak izjavio je danas da… »

Sneg čisti 2.200 putara sa 1.200 kamiona i mašina

Dnevnik 24.01.2019
BEOGRAD: Prohodni su svi državni putevi prvog i drugog reda, prilazi graničnim prelazima i zimskim turističkim centrima u Srbiji, ali se saobraćaj odvija otežano zbog velike količine snežnih padavina, saopštili su Putevi Srbije. Na snazi je… »

Srbija je već zavejana, ali to je ništa u odnosu na ono što nas čeka za vikend (video)

Blic 24.01.2019
Snežne padavine širom Srbije intenziviraće se u narednim danima, navode iz RHMZ. Novi talas snežnih padavina očekuje se sutra u jutarnjim časovima, prvo na jugu, a u toku prepodneva i dana proširiće se prema centralnim i severnim delovima zemlje… »

Drobnjak: Prohodni putevi prvog i drugog reda, saobraćaj otežan zbog snega

N1 Info 24.01.2019
Vršilac dužnosti direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak izjavio je da su prohodni svi državni putevi prvog i drugog reda u Srbiji i prilazi graničnim prelazima i turističkim centrima, ali da je saobraćaj otežan zbog snega. Na snazi je četvrti… »

Sneg do marta ne prestaje, a u subotu će nas potpuno zatrpati! Ovo je detaljna prognoza za ostatak zime!

Kurir 24.01.2019
Novi talas snežnih padavina očekuje se sutra u jutarnjim časovima, prvo na jugu, a u toku prepodneva i dana proširiće se prema centralnim i severnim delovima zemlje, rekao je danas meterolog Nedeljko Todorović. Prema njegovim rečima, u intervalu od… »

Sneg će padati danima Srbija osvanula zavejana, kolaps u saobraćaju, napadaće do pola metra visine

Press 24.01.2019
U većem delu Srbije pada sneg, temperature su oko nule, a zbog obilnih snežnih padavina može biti problema na kolovozima. RHMZ je izdao upozorenje da se ujutru na jugoistoku, istoku i u Banatu ponegde očekuje kiša koja će se lediti na tlu, kao i da… »

Novi Sad: Zimske službe bez prestanka na terenu, angažovano 150 radnika

Danas 24.01.2019
Mehanizacija i 150 radnika Zimske službe Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća“ u Novom Sadu su bez prekida na terenu i rade na raščišćavanju snega koji je danas zavejao Novi Sad. JKP „Čistoća“ je saopštila da se čiste pešački… »

Otežan saobraćaj na putevima u Srbiji, koristiti puteve višeg prioriteta

Radio 021 24.01.2019
Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju otežani uslovi saobraćaja zbog snega, te je neophodno imati svu zimsku opremu, upozoravaju iz AMSS-a. Potrebno je da vozači u svakoj mogućoj prilici koriste puteve višeg prioriteta. Na naplatnim rampama na… »

Sneg otežava saobraćaj

RTS 24.01.2019
U celoj Srbiji jutros pada sneg, temperature su oko nule, a zbog obilnih snežnih padavinama i na putevima u nižim predelima može biti snega na kolovozu, što dodatno otežava već zimske uslove vožnje. Svi prilazi zimskim turističkim centrima su… »

Upozorenje iz AMSS: Koristiti puteve višeg prioriteta

B92 24.01.2019
Beograd -- Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju otežani uslovi saobraćaja zbog snega, te je neophodno imati svu zimsku opremu, upozoravaju iz AMSS-a. Potrebno je takođe, da vozači u svakoj mogućoj prilici koriste puteve višeg prioriteta. Na… »

Vozači, pamet u glavu: Sneg stvara muke, kamioni na Batrovcima čekaju 9 sati!

Kurir 24.01.2019
BEOGRAD - U celoj Srbiji jutros pada sneg, temperature su oko nule, a zbog obilnih snežnih padavinama i na putevima u nižim predelima može biti snega na kolovozu, što dodatno otežava već zimske uslove vožnje. Svi prilazi zimskim turističkim… »

Vesti dana »