Povezane vesti
Dodik: Preko noći možemo uspostaviti kontrolu na granicama
RTV 24.01.2019
SARAJEVO - Povodom sastanka koji planira sa svim političkim strankama u RS, a u vezi najavljene apelacije SDA o imenu RS, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik je kazao da će konsultacije sa svim politickim predstavnicima Srba obaviti danas i da… »
Dodik odgovara na bakirove provokacije: Možemo preko noći da uspostavimo kontrolu na granicama!
Kurir 24.01.2019
Povodom sastanka koji planira sa svim političkim strankama u RS, a u vezi najavljene apelacije SDA o imenu RS, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik je kazao da će konsultacije sa svim politickim predstavnicima Srba obaviti danas i da veruje da… »
Dodik pozvao predstavnike Srba na sastanak povodom apelacije SDA: Možemo preko noći uspostaviti kontrolu na granicama…
Večernje novosti 23.01.2019
Mi imamo sve napisane zakone da tokom noći uspostavimo kontrolu nad granicama. Samo treba da zakažemo Parlament i mi to možemo doneti, rekao je Dodik. Povodom sastanka koji planira sa svim političkim strankama u RS, a u vezi najavljene apelacije SDA o… »
Vesti dana »

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Prve reči putnika iz kamenovanog autobusa: Srbi jedva izvukli živu glavu, svi spominju jednu stvar: "Zbog njega smo ostali živi" (foto/video)
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana

Najnovija odluka danas stupa na snagu Oglasila se Narodna banka Srbije
Alo pre 5 minutajoš 2 povezane