Повезане вести
Додик: Преко ноћи можемо успоставити контролу на границама
РТВ 24.01.2019
САРАЈЕВО - Поводом састанка који планира са свим политичким странкама у РС, а у вези најављене апелације СДА о имену РС, председавајући Председништва БиХ Милорад Додик је казао да ће консултације са свим политицким… »
Додик одговара на бакирове провокације: Можемо преко ноћи да успоставимо контролу на границама!
Курир 24.01.2019
Поводом састанка који планира са свим политичким странкама у РС, а у вези најављене апелације СДА о имену РС, председавајући Председништва БиХ Милорад Додик је казао да ће консултације са свим политицким представницима Срба… »
Додик позвао представнике Срба на састанак поводом апелације СДА: Можемо преко ноћи успоставити контролу на границама…
Вечерње новости 23.01.2019
Ми имамо све написане законе да током ноћи успоставимо контролу над границама. Само треба да закажемо Парламент и ми то можемо донети, рекао је Додик. Поводом састанка који планира са свим политичким странкама у РС, а у вези… »
Вести дана »
Објављено 35 адреса на којима Новосађани могу поднети пријаву за легализацију објеката
Радио 021 пре 18 минутајош 48 повезаних
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Политика пре 8 минутајош 31 повезана
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Професор Мијушковић о томе шта се дешава ако се НБС нађе на удару санкција
НИН пре 13 минутајош 24 повезане