Povezane vesti

KOLAPS U SAOBRAĆAJU! Zavejane i glavne ulice, skraćene linije gradskog prevoza, upozorenje na NEPREKIDNE PADAVINE!

Moj auto 24.01.2019
Jak sneg koji je sinoć počeo da pada u prestonici, na kolovozima je formirao pokrivač od nekoliko centimetara i time stvorio otežane uslove za saobraćaj i povremene zastoje na prometnim saobraćajnicama. Kako prenosi B92, gradske službe su u… »

Meteorolog RHMZ: Prognoza se ostvarila, komunalne službe bile upozorene

N1 Info 24.01.2019
Meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Nedeljko Todorović kaže da se njihova prognoza data za današnji dan za Srbiju, uključujući Beograd, ostvarila prema očekivanju, ali nije želeo da komentariše izjavu gradonačelnika Beograda Zorana… »

Vesić: Problema bilo na dva i po odsto linija gradskog prevoza

N1 Info 24.01.2019
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da su gradske komunalne službe danas, kao i tokom prethodnih snežnih talasa, spremno dočekale padavine. Kada se pogleda ukupan broj linija gradskog prevoza, problema je bilo na oko dva i po odsto, rekao… »

Gradonačelnik Beograda posle neviđenog haosa na ulicama: Očekivalo se manje snega, vremenska prognoza je bila nešto…

Telegraf 24.01.2019
Po sadašnjoj prognozi sneg će padati i danas, i sutra, kao i u subotu i nedelju. Jak sneg koji je sinoć počeo da pada u Beogradu, na kolovozima je formirao pokrivač od nekoliko centimetara, što otežava odvijanje saobraćaja i izaziva povremene… »

Darko Glavaš: Sve ulice prvog prioriteta očišćene i prohodne

Novi magazin 24.01.2019
Vršilac dužnosti gradskog sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš izjavio je danas da su sve ulice prvog prioriteta u Beogradu očišćene i prohodne a da je u toku čišćenje… »

RHMZ: Komunalne službe bile upozorene na padavine, prognoza se ostvarila

Nova ekonomija 24.01.2019
Meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Nedeljko Todorović kaže da se njihova prognoza data za današnji dan za Srbiju, uključujući Beograd, ostvarila prema očekivanju, ali nije želeo da komentariše izjavu gradonačelnika Beograda Zorana… »

Meteorolozi odgovaraju: Prognoza se ostvarila

B92 24.01.2019
Beograd -- Meteorolog RHMZ Nedeljko Todorović izjavio je da se njihova prognoza data za današnji dan za Srbiju, uključujući Beograd, ostvarila prema očekivanju. On međutim, nije želeo da komentariše izjavu gradonačelnika Beograda Zorana… »

Todorović (RHMZ): Vremenska prognoza se ostvarila

Danas 24.01.2019
Meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Nedeljko Todorović izjavio je da se njihova prognoza data za današnji dan za Srbiju, uključujući Beograd, ostvarila prema očekivanju. On nije želeo da komentariše izjavu gradonačelnika Beograda… »

Sneg u Beogradu: "Kao da smo na Kopaoniku ili nekoj zabiti" (VIDEO)

Vesti online 24.01.2019
Sneg koji je padao tokom noći u Beogradu je prestao, ali se očekuju nove padavine sve do subote. U beogradskom saobraćaju pometnja. Saobraćaj u Beogradu se odvija otežano i usporeno, kolovozi su mokri, a gradske službe su u četvrtom stepenu… »

"Kao da smo na Kopaoniku ili nekoj zabiti" VIDEO

B92 24.01.2019
Beograd -- Sneg koji je padao tokom noći u Beogradu je prestao, ali se očekuju nove padavine sve do subote. U beogradskom saobraćaju pometnja. Saobraćaj u Beogradu se odvija otežano i usporeno, kolovozi su mokri, a gradske službe su u četvrtom… »

Vesić: Problemi na samo 2,5 odsto linija prevoza

Mondo 24.01.2019
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da ulice prvog prioriteta potpuno funkcionišu i podsetio da je to 1.800 kilometara saobraćajnica, kojima ide gradski prevoz. Vesić je novinarima u Beogradu rekao da je jutros bilo manjih… »

Gradske službe u punom angažovanju

Studio B 24.01.2019
Vesić kaže da ulice prvog prioriteta, to jest 1.800 kilometara saobraćajnica kojima ide gradski prevoz, u potpunosti funkcionišu. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da su gradske komunalne službe danas, kao i tokom prethodnih snežnih… »

Vesić o zavejanom Beogradu: Spremno smo dočekali padavine, jutros je bilo manjih problema na pojedinim uzbrdicama i…

Telegraf 24.01.2019
On je dodao da ulice prvog prioriteta, to jest 1.800 kilometara saobraćajnica kojima ide gradski prevoz, u potpunosti funkcionišu. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da su gradske komunalne službe danas, kao i tokom prethodnih snežnih… »

Todorović: Vremenska prognoza se ostvarila

Novi magazin 24.01.2019
Meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Nedeljko Todorović izjavio je da se njihova prognoza data za današnji dan za Srbiju, uključujući Beograd, ostvarila prema očekivanju, ali nije želeo da komentariše izjavu gradonačelnika Beograda… »

Sneg do subote, četvrti stepen angažovanja

Studio B 24.01.2019
Ekipe Beograd puta i dalje se nalaze u četvrtom stepenu angažovanja, a prema rečima rukovodioca zimske službe Željka Maravića tako će ostati i narednih dana pošto će sneg u glavnom gradu padati do subote. U toku noći i jutra nije bilo većih… »

Beograd zavejan, čišćenje snega Sizifov posao VIDEO

B92 24.01.2019
Beograd -- Sneg koji je počeo da pada tokom noći u Beogradu, ne prestaje. Prema prognozama, padaće i naredna dva dana, zbog čega se očekuju problemi u saobraćaju. Gradske službe su u četvrtom stepenu pripravnosti, što znači da glavni gard čisti… »

Prestonica zavejana: Ekipe "Beograd puta" u 4. stepenu angažovanja; Radojičić: Prognoze metorologa su bile drugačije

Večernje novosti 24.01.2019
Zbog snega koji pada od srede uveča, bilo je problema na tramvajskim i trolejbuskim linijama, ali je sve rešavano u roku od dvadesetak minuta i u ovom trenutku situacija sa svim linijama gradskog prevoza je stabilna. Zbog snega koji pada od srede… »

Radojičić: Prognoza meteorologa bila nešto drugačija, očekivano manje snega

N1 Info 24.01.2019
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da su gradske službe konstantno u četvrtom stepenu pripravnosti, da rade i prekovremeno i daju sve od sebe da se ublaže problemi izazvani snegom u glavnom gradu. On je dodao da to znači da će danas… »

Gradonačelnik: Prognoza meteorologa bila drugačija, očekivano manje snega

Nova ekonomija 24.01.2019
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da su gradske službe konstantno u četvrtom stepenu pripravnosti, da rade i prekovremeno i daju sve od sebe da se ublaže problemi izazvani snegom u glavnom gradu. Radojičić je kazao za TV Prvu da je… »

Sudar u nemanjinoj, kurir sa Beograđanima u jutarnjem špicu: Novih 5 cm snega pašće samo u toku prepodneva! Ove GSP linije…

Kurir 24.01.2019
Trole stale na Banjici, na Autokomandi zastoj, stali i tramvaji... Skraćene brojne linije GSP. BEOGRAD - Tokom prepodneva u Beogradu se se očekuje novih 5 centimetara snega, a posle podne postepeni prestanak padavina, saopštio je Republički… »

Idete negde? Ove linije GSP-a su od jutros "u problemu"

B92 24.01.2019
Beograd -- Jak sneg koji je sinoć počeo da pada u Beogradu, na kolovozima je formirao pokrivač od nekoliko centimetara, što otežava odvijanje saobraćaja. Zbog toga su mnoge linije gradskog saobraćaja izmenjene ili skraćene. Gradonačelnik Beograda… »

Beograd zavejan, problemi u saobraćaju

Vesti online 24.01.2019
Sneg koji je počeo da pada tokom noći u Beogradu, ne prestaje. Prema prognozama padaće i naredna dva dana, zbog čega se očekuju problemi su saobraćaju. Gradske službe su u četvrtom stepenu pripravnosti, što znači da glavni gard čisti 1.600… »

Vesti dana »