Povezane vesti

Još 144 fakultetska profesora i saradnika potpisala proglas podrške protestima

N1 Info 24.01.2019
Uz nastavnike i saradnike Fakulteta političkih nauka, Pravnog fakulteta i Filozofskog fakulteta još 144 profesora i saradnika sa različitih fakulteta državnih univerziteta u Srbiji potpisalo je proglas podrške protestima "Jedan od pet miliona"… »

Još 144 profesora iz Srbije podržalo građanske proteste!

Pravda 24.01.2019
Još 144 profesora i nastavnika Univerziteta u Beogradu, Univerziteta umetnosti u Beogradu, univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu podržalo je danas građanske proteste koji se održavaju već nedeljama u mnogim gradovima zemlje. Proglas prenosimo… »

Deo profesora pravnih fakulteta dao podršku protestima

B92 24.01.2019
Beograd -- Dvadeset nastavnika i saradnika Pravnog fakulteta Univerziteta Union saopštilo je da se pridružuje kolegama sa Filozofskog fakulteta i FPN u podršci protestima. Oni su u saopštenju napisali da su uvereni kako su "sve ideje i vrednosti za… »

Podršku protestima dalo i 48 profesora i saradnika pravnih fakulteta

N1 Info 24.01.2019
Podršku građanskim protestima koji se održavaju u više gradova u Srbiji dalo je i 28 profesora i saradnika Pravnog fakulteta u Beogradu. Podrška protestima stigla je i od 20 profesora i saradnika Pravnog fakulteta Univerziteta Union u Beogradu… »

Prikupljanje potpisa podrške protestima na fakultetima širom Srbije

Danas 24.01.2019
Profesori podržali građanski bunt, spisak će biti objavljen u petak Pismo podrške građanskim protestima proširiće se sa potpisima svih zainteresovanih profesora univerziteta širom Srbije, a konačan spisak imena biće objavljen u petak, saznaje… »

Podrška protestima i sa Pravnog fakulteta Univerziteta Union

Danas 24.01.2019
Nastavnici i saradnici Pravnog fakulteta Univerziteta Union u Beogradu pridružili su se saopštenjima kolega sa Pravnog fakulteta, Filozofskog fakulteta i Fakulteta političkih nauka. „Uvereni da su sve ideje i vrednosti za koje se zalažemo i koje… »

Pravni fakultet Univerziteteta Union podržao proteste

Beta 24.01.2019
Dvadeset nastavnika i saradnika Pravnog fakulteta Univerziteta Union saopštilo je danas da se pridružuje kolegama sa Filozofskog fakulteta i Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu u podršci gradjanskim protestima. Oni su u saopštenju… »

Pravni fakulet Univerziteta Union podržao proteste

Novi magazin 24.01.2019
Dvadeset nastavnika i saradnika Pravnog fakulteta Univerziteta Union saopštilo je danas da se pridružuje kolegama sa Filozofskog fakulteta i Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu u podršci građanskim protestima. Oni su u saopštenju… »

Proteste građana podržali i profesori Pravnog fakulteta

Radio 021 24.01.2019
Podršku građanskim protestima "1 od 5 miliona", koji se održavaju u Beogradu svake subote već osam sedmica, a od nedavno i u drugim gradovima Srbije, dalo je i 28 profesora i saradnika Pravnog fakulteta u Beogradu. Ovo je njihov proglas… »

Podršku protestima dalo i 28 profesora Pravnog fakulteta

Danas 24.01.2019
Nakon Filozofskog i Fakulteta političkih nauka Podršku građanskim protestima „1 od 5 miliona“ koji se održavaju u Beogradu svake subote već osam sedmica, a od nedavno i u drugim gradovima Srbije, dalo je večeras i 28 profesora i saradnika… »

Vesti dana »