Povezane vesti
Bivši američki ambasador upozorava: Situacija oko Kosova ide u opasnom smeru
Pravda 24.01.2019
Bivši američki amabasador u Srbiji Vilijam Montgomeri ocenjuje da se u ovom trenutku stvari na Kosovu i oko Kosova odvijaju u opasnom smeru. "Nadam se da grešim, ali krajnje sam pesimističan u vezi sa situacijom oko Kosova", kaže Montgomeri za Tanjug i… »
Bivši američki ambasador upozorava: Situacija oko Kosova ide u opasnom smeru
Pravda 24.01.2019
Bivši američki amabasador u Srbiji Vilijam Montgomeri ocenjuje da se u ovom trenutku stvari na Kosovu i oko Kosova odvijaju u opasnom smeru. "Nadam se da grešim, ali krajnje sam pesimističan u vezi sa situacijom oko Kosova", kaže Montgomeri za Tanjug i… »
Montgomeri: Situacija oko Kosova ide u opasnom smeru
RTV 24.01.2019
VAŠINGTON - Bivši američki amabasador u Srbiji Vilijam Montgomeri ocenjuje da se u ovom trenutku stvari na Kosovu i oko Kosova odvijaju u opasnom smeru. "Nadam se da grešim, ali krajnje sam pesimističan u vezi sa situacijom oko Kosova", kaže Montgomeri… »
Vesti dana »
Orban upozorava: EU navikava građane na ideju o ratu protiv Rusije; Ukrajina – neprijatelj Mađarske
Vesti online pre 1 satjoš 27 povezanih
Stiže nam oblačno vreme i vetar olujne jačine, evo gde će biti snega: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana
U Severnoj Makedoniji pronađeno 40 tona marihuane: Najveća zaplena u istoriji države
Mondo pre 3 satajoš 6 povezanih
Pevač se obratio javno i izneo detalje o Milici Todorović: "Ko nije grešan, neka prvi baci kamen"
Mondo pre 33 minutajoš 23 povezane