Povezane vesti
Bivši američki ambasador upozorava: Situacija oko Kosova ide u opasnom smeru
Pravda 24.01.2019
Bivši američki amabasador u Srbiji Vilijam Montgomeri ocenjuje da se u ovom trenutku stvari na Kosovu i oko Kosova odvijaju u opasnom smeru. "Nadam se da grešim, ali krajnje sam pesimističan u vezi sa situacijom oko Kosova", kaže Montgomeri za Tanjug i… »
Bivši američki ambasador upozorava: Situacija oko Kosova ide u opasnom smeru
Pravda 24.01.2019
Bivši američki amabasador u Srbiji Vilijam Montgomeri ocenjuje da se u ovom trenutku stvari na Kosovu i oko Kosova odvijaju u opasnom smeru. "Nadam se da grešim, ali krajnje sam pesimističan u vezi sa situacijom oko Kosova", kaže Montgomeri za Tanjug i… »
Montgomeri: Situacija oko Kosova ide u opasnom smeru
RTV 24.01.2019
VAŠINGTON - Bivši američki amabasador u Srbiji Vilijam Montgomeri ocenjuje da se u ovom trenutku stvari na Kosovu i oko Kosova odvijaju u opasnom smeru. "Nadam se da grešim, ali krajnje sam pesimističan u vezi sa situacijom oko Kosova", kaže Montgomeri… »
Vesti dana »
Danas se proslavlja najradosniji hrišćanski praznik Božić po gregorijanskom kalendaru
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane
Bajatović: Srbija obezbedila više nego dovoljne količine gasa do kraja grejne sezone
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih
Rusija: Presretnut 141 ukrajinski dron, pogođena dva rezervoara nafte u Krasnodarsku
Danas pre 36 minutajoš 15 povezanih
(Mapa) U Beogradu temperatura pada ispod -20! Tačno ovog dana hladnoća kakvu nismo videli bar 40 godina
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih