Povezane vesti
Bivši američki ambasador upozorava: Situacija oko Kosova ide u opasnom smeru
Pravda 24.01.2019
Bivši američki amabasador u Srbiji Vilijam Montgomeri ocenjuje da se u ovom trenutku stvari na Kosovu i oko Kosova odvijaju u opasnom smeru. "Nadam se da grešim, ali krajnje sam pesimističan u vezi sa situacijom oko Kosova", kaže Montgomeri za Tanjug i… »
Bivši američki ambasador upozorava: Situacija oko Kosova ide u opasnom smeru
Pravda 24.01.2019
Bivši američki amabasador u Srbiji Vilijam Montgomeri ocenjuje da se u ovom trenutku stvari na Kosovu i oko Kosova odvijaju u opasnom smeru. "Nadam se da grešim, ali krajnje sam pesimističan u vezi sa situacijom oko Kosova", kaže Montgomeri za Tanjug i… »
Montgomeri: Situacija oko Kosova ide u opasnom smeru
RTV 24.01.2019
VAŠINGTON - Bivši američki amabasador u Srbiji Vilijam Montgomeri ocenjuje da se u ovom trenutku stvari na Kosovu i oko Kosova odvijaju u opasnom smeru. "Nadam se da grešim, ali krajnje sam pesimističan u vezi sa situacijom oko Kosova", kaže Montgomeri… »
Vesti dana »
'Biću miran tek kad svi odu': Evakuacija putnika broda pogođenog hantavirusom
BBC News pre 48 minutajoš 63 povezane
"U totalnom smo šoku, između njih je moralo..." Progovorili meštani o likvidaciji šefa kriminalističke policije u Hrvatskoj, trese se celo naselje
Kurir pre 3 minutajoš 27 povezanih
U Srbiji danas promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima
Insajder pre 4 satijoš 17 povezanih
Đedović Handanović: Nema kompromisa na štetu Srbije, očekujem novi predlog MOL-a danas ili sutra
Sputnik pre 38 minutajoš 10 povezanih
Prvi izvoz gasa od početka rata: Katarski tanker probio blokadu u Ormuskom moreuzu i krenuo ka Pakistanu
Kurir pre 2 satajoš 11 povezanih