Povezane vesti

Povratak Zimonjića – sa Pavićem napad na Sofiju

B92 24.01.2019
Srpski teniser Nenad Zimonjić najavio je da će se za nedelju dana vratiti na teren na turniru u Sofiji. Nekadašnji svetski broj jedan u dublu će na turniru u Sofiji igrati u paru sa Matom Pavićem iz Hrvatske, rekao je za televiziju N1. Zimonjić je… »

Zimonjić sledeće nedelje ponovo na terenu

Novi magazin 24.01.2019
Srpski teniser Nenad Zimonjić najavio je danas da će sledeće nedelje vratiti na teren na turniru u Sofiji. Nekadašnji svetski broj jedan u dublu će na turniru u Sofiji igrati u paru sa Matom Pavićem iz Hrvatske, rekao je za televiziju N1. Zimonjić… »

Zimonjić najavio povratak na teren

Sportske.net 24.01.2019
Srpski teniser Nenad Zimonjić najavio je danas da će sledeće nedelje vratiti na teren na turniru u Sofiji. Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije najavio je povratak na teren. Nekadašnji svetski broj jedan u dublu će na turniru u Sofiji igrati u… »

Zimonjić sledeće nedelje ponovo na terenu

Večernje novosti 24.01.2019
Srpski teniser Nenad Zimonjić najavio je danas da će sledeće nedelje vratiti na teren na turniru u Sofiji. Srpski teniser Nenad Zimonjić najavio je danas da će sledeće nedelje vratiti na teren na turniru u Sofiji. Nekadašnji svetski broj jedan u… »

Selektor se vraća na teren

Mondo 24.01.2019
Nenad Zimonjić zaigraće posle devet meseci pauze. Foto: MN Press Nenad Zimonjić vraća se na teren posle duge pauze. Selektor Dejvis kup tima Srbije poslednji meč odigrao je krajem aprila prošle godine u Minhenu, potom je operisao kukove, nakon čega… »

Zimonjić se vraća na teren posle devet meseci

Sportski žurnal 24.01.2019
Igraću sa Matom Pavićem - istakao je Zimonjić koji ima pravo na zaštićen rejting. Nenad Zimonjić se sledeće nedelje vraća na teren, u Sofiji, i to posle devet meseci pauze. Bivši broj 1 svetskog dubla je poslednji turnir odigrao u aprilu u… »

Vesti dana »