Povezane vesti
Novosadsku kompaniju koja pravi naše digitalne dvojnike kupio svetski gigant
Moj Novi Sad 24.01.2019
Novosadska kompanija "3Lateral" otkupljena je od strane američke gejming kompanije "Epic Games", koja stoji iza jedne od najuspešnijih video igara "Fortnite-a", i "Unreal Engine-a", platforme za gejming development. Dve kompanije su ranije sarađivale na… »
Svetski gigant kupio novosadsku kompaniju koja pravi naše digitalne dvojnike
Noizz 24.01.2019
Novosadska kompanija 3Lateral otkupljena je od strane američke gejming kompanije Epic Games, koja stoji iza jedne od najuspešnijih video igara Fortnite-a, i Unreal Engine-a, platforme za gejming development. Dve kompanije su ranije sarađivale na… »
Svetski gigant kupio novosadsku kompaniju koja pravi naše digitalne dvojnike
Noizz 24.01.2019
Novosadska kompanija 3Lateral otkupljena je od strane američke gejming kompanije Epic Games, koja stoji iza jedne od najuspešnijih video igara Fortnite-a, i Unreal Engine-a, platforme za gejming development. Dve kompanije su ranije sarađivale na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 44 povezane
(Foto) Studenti biciklima započeli akciju "Čuvari Ustava": "Ne čekamo da Srbija dođe do nas - mi idemo kroz nju"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 37 povezanih
"Reći ću nešto što je u meni": Željko Obradović ovim rečima dočekao Partizan u Atini
Mondo pre 47 minutajoš 29 povezanih
Odbojkaši Srbije o porazu protiv Belgije: "Nismo imali odgovor, naša najlošija utakmica ovog leta"
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Kanada pozdravlja predlog o pridruženom članstvu u EU, Tramp preti carinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 60 povezanih