Povezane vesti

Ovaj čovek mora biti uhapšen! Nadrilekar Miroljub Petrović se ruga porodici preminulog mladića: Da je slušao moje savete…

Kurir 24.01.2019
Uopšte se ne osećam odgovornim. Nisam ja njima rekao "ja ću da vas izlečim", nego je moja sugestija bila da treba sam da se izleči, kaže Petrović. Miroljub Petrović nije doktor, da bi to bio, mora da završi medicinu! Što se tiče njegovih saveta… »

"Buzdovanka iz Makedonije, obučena kao prostitutka": Samozvani doktor Miroljub Petrović brutalno izvređao sestru preminulog…

Blic 24.01.2019
"Buzdovanka iz Makedonije", pa još i "obučena kao da radi u javnoj kući" brutalne su uvrede koje je kontroverzni samozvani lekar Miroljub Petrović uputio na račun Biljane Jovanović (32), čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo 7. januara… »

Šok gostovanje miroljuba petrovića u jutarnjem! Urlao i brutalno napao devojku čiji je brat preminuo prateći njegove…

Kurir 24.01.2019
Samoprozvani doktor Miroljub Petrović sramno se sukobio u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" na TV Prva sa Biljanom Jovanović čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo 7. januara nakon što su verovali da će Petroviće metode "lečenja"… »

Petrović: Nikad nisam rekao da mogu da izlečim nekog

Mondo 24.01.2019
Teške reči i optužbe u jutarnjem programu razmenili su danas kontroverzni doktor filozofije Miroljub Petrović i devojka Biljana Jovanović, čiji je brat Slavčo Petrov (31), preminuo usled tumora na mozgu. Foto: MONDO/Stefan… »

Miroljub Petrović lečio je biljaninog brata sokovima i molitvama za 120 evra dnevno: Bog će da mu sudi za smrt mog brata! Za…

Kurir 24.01.2019
Miroljub Petrović nas je ubeđivao da moj brat Slavčo Petrov, kome su lekari u martu prošle godine dijagnostikovali tumor na mozgu, ne treba da ide kod doktora, a da je gama nož glupost. Kada smo ga pitali za bratovljeve epileptične napade, rekao je… »

"Šta ja da radim što neko shvati da ću da ga izlečim": Lažni doktor Miroljub Petrović se sramno pravdao, pa vikao na…

Blic 24.01.2019
Biljana Jovanović (32), čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo 7. januara, nakon "saveta" Miroljuba Petrovića koji ga je bizarnim metodama lečio od tumora, našla se jutros u programu uživo sa ovim kontroverznim "doktorom", koji je na… »

"Ja ne mogu da izlečim bolesne"; "Oduzeli ste mi brata"

B92 24.01.2019
Beograd -- Burna diskusija obeležila je gostovanje na TV Prva Miroljuba Petrovića i sestre preminulog Slavča Petrova, koji je umro iako je lečen po programu Petrovića. Porodica Slavča Petrova tvrdi da im je Miroljub Petrović rekao da ni slučajno… »

U zatvor, bato: Miroljub Petrović mladiću obećavao da će mu izlečiti rak sokovima, šetnjom i molitvom, čitav slučaj…

Blic 23.01.2019
Miroljub Petrović, poznat po svojim šarlatanskim stavovima, ubeđuje ljude obolele od tumora da ne idu kod lekara već u njegov centar, gde im debelo naplaćuje "lečenje". To tvrdi Biljana Jovanović (32), čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31)… »

Vesti dana »