Povezane vesti

Sneg otežava saobraćaj

RTV 24.01.2019
NOVI SAD - U celoj Srbiji jutros pada sneg, temperature su oko nule, a zbog obilnih snežnih padavinama i na putevima u nižim predelima može biti snega na kolovozu, što dodatno otežava već zimske uslove vožnje. Stanje na srednjebanatskim putevima je… »

Zimski uslovi usporavaju saobraćaj u centralnoj Bačkoj

RTV 24.01.2019
VRBAS - Prema poslednjim informacijama, na teritorijama opština Kula, Vrbas i Srbobran, sneg je prestao da pada. Javno preduzeće "Putevi Srbije" izdalo je saopštenje da su na najopterećenijim putnim pravcima I prioriteta kolovozi su vlažni u nižim… »

Na severu Banata svi putevi prohodni

RTV 24.01.2019
KIKINDA - Tokom protekle noći i u prepodnevnim satima nije bilo intenzivnijih snežnih padavina na severu Banata. Svi putevi su prohodni, a ledena kiša i povremeni slab sneg nisu prouzrokovali veće probleme u redovnom odvijanju saobraćaja, jer se zbog… »

Bez problema zbog snega na severu Bačke

RTV 24.01.2019
SUBOTICA - Sneg, za sada, nije izazvao nikakve probleme na putevima na severu Bačke. Snežni pokrivač koji je nastao prethodnih dana u Subotici i okolini iznosi oko pet centimetara, a sve gradske ulice i putevi koji vode do prigradskih naselja su čisti… »

Putevi na teritoriji Vršca i okolnih opština prohodni

RTV 24.01.2019
VRŠAC - Svi putevi u Vršcu su prohodni, a kako kaže rukovodilac zimske službe JKP Drugi oktobar, Dragan Ninković, zbog kiše koja je padala noćas i temperatura koje su od jutros u plusu, nema većeg zadržavanja snega ni stvaranja leda na… »

Vesti dana »