Повезане вести
Хан за Н1 о таксама: Имам предлог за Вучића и Тачија, чекам позитиван одговор
Н1 Инфо 24.01.2019
"Поднео сам предлог према коме бисмо се заједно позабавили свим релевантним трговинским питањима која се тичу Србије и Косова. Спреман сам да предводим такав разговор и то би био темељ за претпоставку да је могућ повратак за… »
Хан: Верујем да ће бити решења за челик из Србије
Радио 021 24.01.2019
Комесар за проширење ЕУ Јоханес Хан каже да је ЕУ морала да заштити тржиште од несразмерног увоза челика, али да верује да ће бити нађено решење за Србију. "Нама је битно да утврдимо да се не ради заправо о прикривеном увозу… »
Хан: Верујем да ће бити нађено решење за Србију у вези с челиком
Нови магазин 24.01.2019
Комесар за проширење ЕУ Јоханес Хан изјавио је да је Европска унија морала да заштити своје тржиште од несразмерног увоза челика, али да верује да ће бити нађено решење за Србију. "Нама је битно да утврдимо да се не ради… »
Хан о таксама: Имам предлог, чекам одговор Вучића и Тачија
Вести онлине 24.01.2019
Поднео сам предлог према коме бисмо се заједно позабавили свим релевантним трговинским питањима која се тичу Србије и Косова, спреман сам да предводим такав разговор, каже комесар ЕУ Јоханес Хан и додаје да очекује позитиван… »
Хан предложио решење за кризу са таксама: Чекам одговор
Телеграф 24.01.2019
Хан је рекао да је у Давосу разговарао и са председником Србије Александром Вучићем и са Хашимом Тачијем, који, каже, знају да је решење нужно. Поднео сам предлог према коме бисмо се заједно позабавили свим релевантним… »
Мере ЕУ о увозу челика неће погодити Србију
Политика 24.01.2019
Председник Европске комисије Жан-Клод Јункер обавестио је председника Србије Александра Вучића да предложене заштитне мере ЕУ на увоз челика неће имати значајан утицај на Србију. „Наша је процена да у оквиру предложених заштитних… »
Хахн о таксама Косова: Имам предлог за Вучића и Тхација, чекам позитиван одговор
СЕЕбиз 24.01.2019
ДАВОС - "Поднео сам предлог према коме бисмо се заједно позабавили свим релевантним трговинским питањима која се тичу Србије и Косова. Спреман сам да предводим такав разговор и то би био темељ за претпоставку да је могућ… »
Вести дана »
Валић Недељковић: Непотпуни избор Савета РЕМ-а је пропуст који није смео да се догоди
Данас пре 2 сатајош 1 повезана