Povezane vesti
Uznemirujući snimak otvaranja zamrzivača sa 13 mrtvih beba: "Tri slučaja su problematična, gde su organi?" (video)
Telegraf 24.01.2019
- Šta ste namerili da sa njima radite? Tebi je muka, ali dođi da vidiš, ja sam iz Vladine komisije, ti si republički inspektor - kaže Radiša Pavlović na snimku iz kraljevačke bolnice. Ozloglašene zamrzivače u Kraljevu u kom su, kako je utvrđeno, tri… »
Misterija drugog zamrzivača u Kraljevu: Čovek iz Komisije sumnja da je u njemu "štek", sve ovo ga podseća na "slučaj 40 beba"…
Telegraf 24.01.2019
- Zadnji put sam na ovakav slučaj naišao 1988. godine, kada je oko 40 beba pronađeno u zamrzivaču. Nigde se više u Srbiji bebe ne čuvaju u zamrzivačima, osim evo u Kraljevu - tvrdi Pavlović iz Komiosije za nestale bebe. Radiša Pavlović iz Komisije za… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalca od 1. januara na 551 evro
Sandžak press pre 1 satjoš 38 povezanih

(Uznemirujuće): Ovo je trenutak kada je Trampov saradnik upucan u vrat: Krv šiklja na sve strane, ljudi beže u panici (video)
Blic pre 54 minutajoš 127 povezanih

Krio se u Francuskoj, više puta menjao ime: Ko je Srbin koji je označen kao direktni izvršilac ubistva kavčana
Telegraf pre 54 minutajoš 22 povezane

Kolaps u Beogradu zbog vojne parade koji će trajati: "Bahatost i bestidnost vrhovnog komandanta" (FOTO)
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih