Povezane vesti

Munjevita akcija policije u Požarevcu, rešen zločin: Ponapijali se, pa se potukli, a onda metalnom štanglom ubio…

Munjevita akcija policije u Požarevcu, rešen zločin: Ponapijali se, pa se potukli, a onda metalnom štanglom ubio…

Kurir 25.01.2019
BEOGRAD/POŽAREVAC - Brzom akcijom policije jutros je uhapšen T. L. (50) iz Požarevca zbog sumnje da je ubio beskućnika Živoslava Ž. (60) iz Požarevca. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Sumnja se da je T. L. juče po podne posle… »
Horor u Požarevcu: Muškarac nasmrt pretučen motkom, uhapšen ubica s kojim je pre toga pio ispred prodavnice

Horor u Požarevcu: Muškarac nasmrt pretučen motkom, uhapšen ubica s kojim je pre toga pio ispred prodavnice

Blic 25.01.2019
Telo 60-godišnjeg Živoslava Z. bez znakova života pronađeno je kod Stare ciglane u Ulici Bože Dimitrijevića u Požarevcu. Živoslav je živeo sam u baraci gde je pronađeno telo. Na glavi su bile vidljive povrede. Požarevačka policija je brzo i… »
Užas u Požarevcu: Pronađen mrtav muškarac (60), živeo sam u baraci kod stare ciglane

Užas u Požarevcu: Pronađen mrtav muškarac (60), živeo sam u baraci kod stare ciglane

Kurir 25.01.2019
POŽAREVAC - Telo Živoslava Ž. (60) iz Požarevca, nađeno je u baraci u Ulici Bože Dimitrijevića. Uzrok njegove smrti za sada nije poznat, jer je uviđaj još uvek u toku, pišu Novosti. Prema nezvaničnim podacima, preminuli je živeo sam u baraci… »

Vesti dana »