Povezane vesti
Šarčević: Smene nekih direktora škola početkom drugog polugodišta
Radio 021 25.01.2019
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da će pojedini direktori škola koji su počinili teže prekršaje biti smenjeni početkom drugog polugodišta. Ministar je naveo i da će za lakše prekršaje dobiti samo opomenu. "Odbio sam da potpišem imenovanje dva… »
Šarčević: Odbio sam da potpišem rešenje direktoru Ekonomske jer ima problem sa Agencijom za borbu protiv korupcije
IndeksOnline 25.01.2019
BEOGRAD – Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da će pojedini direktori škola koji su počinili teže prekršaje biti smenjeni početkom drugog polugodišta. Ministar je naveo i da će za lakše prekršaje dobiti samo opomenu. “Odbio sam da potpišem… »
Šarčević: Pojedini direktori biće smenjeni početkom polugodišta
N1 Info 25.01.2019
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da će pojedini direktori škola koji su počinili teže prekršaje biti smenjeni početkom drugog polugodišta, dok će za lakše prekršaje dobiti samo opomenu. "Odbio sam da potpišem imenovanje dva direktora, jednog… »
Vesti dana »
Uhapšen treći osumnjičeni za bacanje bombe na kuću Zdravka Čolića
Danas pre 54 minutajoš 7 povezanih
Opstanak Starmera na vlasti pod znakom pitanja, policija pretresla objekte lorda Mendelsona
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Obradović: Nije lako nositi breme favorita, Makabi je igrao rasterećeno
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Procena: Mirovni sporazum do marta na insistiranje SAD - malo verovatan
RTV pre 1 satjoš 3 povezane