Повезане вести
Шарчевић: Смене неких директора школа почетком другог полугодишта
Радио 021 25.01.2019
Министар просвете Младен Шарчевић изјавио је да ће поједини директори школа који су починили теже прекршаје бити смењени почетком другог полугодишта. Министар је навео и да ће за лакше прекршаје добити само опомену. "Одбио сам… »
Шарчевић: Одбио сам да потпишем решење директору Економске јер има проблем са Агенцијом за борбу против корупције
ИндексОнлине 25.01.2019
БЕОГРАД – Министар просвете Младен Шарчевић изјавио је да ће поједини директори школа који су починили теже прекршаје бити смењени почетком другог полугодишта. Министар је навео и да ће за лакше прекршаје добити само опомену… »
Шарчевић: Поједини директори биће смењени почетком полугодишта
Н1 Инфо 25.01.2019
Министар просвете Младен Шарчевић изјавио је да ће поједини директори школа који су починили теже прекршаје бити смењени почетком другог полугодишта, док ће за лакше прекршаје добити само опомену. "Одбио сам да потпишем… »
Вести дана »
Повређено пет особа Нови детаљи судара код Лознице: Учествовало више возила, од силине удара ауто одбачен на насип
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Решетка пре 3 сатајош 37 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА Амбасадор САД при НАТО-у: Мир у Украјини ближи него икад; Зеленски разговарао са Трамповим тимом
РТВ пре 43 минутајош 35 повезаних
Будите на опрезу! РХМЗ објавио најновију прогнозу: Ево какво нас време очекује данас
Ало пре 2 сатајош 30 повезаних