Повезане вести

Вучић открио детаље вечере са најмоћнијим људима планете у Давосу: Огласио се и о могућем укидању такси, али и покушају…

Вучић открио детаље вечере са најмоћнијим људима планете у Давосу: Огласио се и о могућем укидању такси, али и покушају…

Телеграф 25.01.2019
Председник је истакао да је посебно срећан што је Србија "на таквом нивоу била представљена пред људима који учествују у обликовању света" Председник Србије Александар Вучић исказао је данас резерву према сигналима из Приштине… »
Хан чека одговор о таксама, Београд и Приштина - без ентузијазма

Хан чека одговор о таксама, Београд и Приштина - без ентузијазма

Н1 Инфо 25.01.2019
Да ли ће одлука комесара Јоханеса Хана да посредује око укидања такси на робу из Србије уродити плодом? Тачи поручује да је Србија заслужила таксе, али да се сада морају гледати, како каже, државни интереси. Власти у Београду за… »
Вучић: Многи осудили најаву покушаја укидања имена РС

Вучић: Многи осудили најаву покушаја укидања имена РС

РТС 25.01.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је новинарима да су многи званичници у Давосу, на различитим форумима, осудили најаву покушаја укидања имена Републике Српске. Вучић је исказао резерву према сигналима из Приштине о… »
Вучић: Надам се укидању такси, али не верујем да ће бити лако

Вучић: Надам се укидању такси, али не верујем да ће бити лако

Блиц 25.01.2019
Председник Србије Александар Вучић исказао је данас резерву према сигналима из Приштине о могућем укидању такси од сто одсто на производе из централне Србије. - Не верујем да ће лако да укидају таксе, али се надам да хоће -… »
Вучић из Давоса: Надам се, али сам резервисан према сигналима о укидању такси

Вучић из Давоса: Надам се, али сам резервисан према сигналима о укидању такси

Правда 25.01.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је новинарима да су многи званичници у Давосу, на различитим форумима, осудили најаву покушаја укидања имена Републике Српске. Вучић је исказао резерву према сигналима из Приштине о… »
Хан: Предложио сам решење, очекујем одговор Вучића и Тачија

Хан: Предложио сам решење, очекујем одговор Вучића и Тачија

Данас 24.01.2019
Комесар за проширење ЕУ Јоханес Хан изјавио је да је предложио решење за спорна питања у трговинским односима Београда и Приштине, и да очекује одговор од председника Србије и Косова. Хан је у интервјуу за регионалну… »

Вести дана »