Повезане вести

Вучић: Разговори са Приштином морају бити настављени

Н1 Инфо 25.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Давосу да разговори са Приштином морају бити настављени. "Верујем да је притисак на њих све већи. У те 'приче из шуме' ја не верујем. Мислим да сви ми дугујемо млађим генерацијама… »
Вучић у Давосу: Идеја регионалне економске зоне добија на замаху

Вучић у Давосу: Идеја регионалне економске зоне добија на замаху

Н1 Инфо 25.01.2019
Председник Србије Александар Вучич изјавио је у Давосу да политика регионалне економске зоне на Западном Балкану добија на замаху. После панела о Западном Балкану, Вучић је новинарима рекао да је Србија спремна да у потпуности… »
Вучић: Идеја о формирању регионалне економске зоне добија на замаху

Вучић: Идеја о формирању регионалне економске зоне добија на замаху

Нови магазин 25.01.2019
Председник Србије Александар Вучич изјавио је данас у Давосу да политика регионалне економске зоне на западном Балкану добија на замаху. После панела о западном Балкану, Вучић је новинарима рекао да је Србија спремна да у… »
Вучић вечерао с најмоћнијим људима планете... Државницима, принчевима: Србију нахвалили канцелар Курц и представници Израела…

Вучић вечерао с најмоћнијим људима планете... Државницима, принчевима: Србију нахвалили канцелар Курц и представници Израела…

Курир 25.01.2019
ДАВОС - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је на свечаној вечери у Давосу, којој је присуствовао, Србија представљена на најбољи начин, посебно захваљујући аустријском канцелару Себастијану Курцу, који је… »

Данас 25.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Давосу да разговори са Приштином морају бити настављени. „Верујем да је притисак на њих све већи. У те ‘приче из шуме’ ја не верујем. Мислим да сви ми дугујемо млађим… »
Вучић: Регионална политика Србије додатно је оснажена у Давосу

Вучић: Регионална политика Србије додатно је оснажена у Давосу

Курир 25.01.2019
Регионална политика Србије, посебно отварање граница за слободан проток људи, робе и капитала додатно је оснажена у Давосу, где је, како је јутрос пренео председник Александар Вучић, представник Светске банке изнео податак да… »

Вести дана »