Povezane vesti
Vučić: Razgovori sa Prištinom moraju biti nastavljeni
N1 Info 25.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Davosu da razgovori sa Prištinom moraju biti nastavljeni. "Verujem da je pritisak na njih sve veći. U te 'priče iz šume' ja ne verujem. Mislim da svi mi dugujemo mlađim generacijama mir, jer rat nigde ne… »
Vučić u Davosu: Ideja regionalne ekonomske zone dobija na zamahu
N1 Info 25.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučič izjavio je u Davosu da politika regionalne ekonomske zone na Zapadnom Balkanu dobija na zamahu. Posle panela o Zapadnom Balkanu, Vučić je novinarima rekao da je Srbija spremna da u potpunosti otvori granice sa svima i… »
Vučić: Ideja o formiranju regionalne ekonomske zone dobija na zamahu
Novi magazin 25.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučič izjavio je danas u Davosu da politika regionalne ekonomske zone na zapadnom Balkanu dobija na zamahu. Posle panela o zapadnom Balkanu, Vučić je novinarima rekao da je Srbija spremna da u potpunosti otvori granice sa… »
Vučić večerao s najmoćnijim ljudima planete... Državnicima, prinčevima: Srbiju nahvalili kancelar Kurc i predstavnici Izraela…
Kurir 25.01.2019
DAVOS - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je na svečanoj večeri u Davosu, kojoj je prisustvovao, Srbija predstavljena na najbolji način, posebno zahvaljujući austrijskom kancelaru Sebastijanu Kurcu, koji je predočio konstruktivnu plitiku… »
Vučić: Razgovori sa Prištinom moraju biti nastavljeni
Danas 25.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Davosu da razgovori sa Prištinom moraju biti nastavljeni. „Verujem da je pritisak na njih sve veći. U te ‘priče iz šume’ ja ne verujem. Mislim da svi mi dugujemo mlađim generacijama mir, jer rat nigde… »
Vučić: Regionalna politika Srbije dodatno je osnažena u Davosu
Kurir 25.01.2019
Regionalna politika Srbije, posebno otvaranje granica za slobodan protok ljudi, robe i kapitala dodatno je osnažena u Davosu, gde je, kako je jutros preneo predsednik Aleksandar Vučić, predstavnik Svetske banke izneo podatak da kamioni u našem regionu… »
Vesti dana »

Žele hitan sastanak: Nekoliko zemalja zatražilo zasedanje SB UN zbog plana Izraela za kontrolu Gaze
Blic pre 52 minutajoš 29 povezanih

Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija: Oglasio se Popović posle izricanja presude
Sputnik pre 47 minutajoš 34 povezane

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih

Zelenski: Kijev i saveznici veruju da je sada moguće postići prekid vatre
Politika pre 12 minutajoš 28 povezanih

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih