Povezane vesti
Istina za žrtve ''žute kuće'': Pojedine države bi da zataškaju aferu o trgovini organima
Pravda 25.01.2019
Bivši izvestilac Saveta Evrope Dik Marti je za "Radio Beograd 1" izjavio da postoje politički pritisci kako bi afera o trgovini organima bila stavljena u arhive. Tačno osam godina nakon usvajanja izveštaja i rezolucije Saveta Evrope o "navodima o… »
Marti: Pojedine države bi da zataškaju aferu o trgovini organima
RTS 25.01.2019
Bivši izvestilac Saveta Evrope Dik Marti je za "Radio Beograd 1" izjavio da postoje politički pritisci kako bi afera o trgovini organima bila stavljena u arhive. Tačno osam godina nakon usvajanja izveštaja i rezolucije Saveta Evrope o "navodima o… »
Dik marti predstavio novu knjigu: Predugo se čekalo na osudu zločina
Večernje novosti 24.01.2019
Promocija knjige "Izvesna ideja pravde" nekadašnjeg izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope o trgovini organima na Kosovu. IZGUBLjENO je veoma mnogo vremena u stvaranju suda za ratne zločine na Kosovu. I dalje nema rezultata. Po svoj prilici… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Ovo su nove cene goriva: Jedan derivat od danas skuplji, evo koliko ćemo plaćati za litar narednih sedam dana
Dnevnik pre 24 satajoš 34 povezane
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih
NIS podneo novi zahtev američkom OFAC-u za produženje licence za rad
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 22 povezane