Повезане вести
Осака освојила Аустралијан опен
Политика 26.01.2019
Мелбурн - Јапанска тенисерка Наоми Осака освојила је данас свој први трофеј на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну, пошто је у финалу победила Чехињу Петру Квитову после три сета, 7:6, 5:7, 6:4. Осака је освојила други… »
Осака: Без мог тима не бих могла да издржим; Квитова: Нисам знала да ли ћу опет држати рекет
Вечерње новости 26.01.2019
Јавни говор није моја јача страна, захвална сам мом тиму - рекла је Наоми. Поносна сам што сам дошла до финала - каже Петра. ЗВЕЗДА је рођена у Њујорку, а опет је засијала у Мелбурну! Наоми Осака освојила је други (везани) гренд… »
Аустралиан Опен: Осаки титула и прво мјесто на свијету
Ал Јазеера 26.01.2019
Јапанска тенисерка Наоми Осака је у финалу Аустралиан Опена побиједила чешку тенисерку Петру Квитову. Јапанска 21-годишња тенисачица Наоми Осака освојила је свој други Гранд Слам наслов и попела се на врх појединачне ВТА… »
Осака шеста тенисерка која је другу титулу освојила одмах после првенца
Вести онлине 26.01.2019
Јапанка је прва у последњих 18 година којој је то пошло за руком. Осака је на Ју-Ес опену била сензација, а сада, с титулом и на Аустралија опену, већ је и првопласирана на светској листи, 26. која је то икада досегла од… »
АО: Тријумф Осаке и прво место на ВТА листи
Радио 021 26.01.2019
Јапанска тенисерка Наоми Осака освојила је данас свој први трофеј на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну, пошто је у финалу победила Чехињу Петру Квитову после три сета, 7:6, 5:7, 6:4. Осака је освојила други гренд слем… »
Вести дана »
И данас блокада око 80 путева у Србији: Пољопривредници кажу да очекују позив на разговоре од Владе Србије
НИН пре 52 минутајош 20 повезаних
Пољопривредници настављају протесте: За данас најављене нове блокаде путева у Банату
Зрењанински пре 1 сатјош 5 повезаних
"Србијо, нека нас молитве уједине": Младен Мијатовић се огласио поводом здравственог стања Ивице Дачића
Телеграф пре 0 минутајош 38 повезаних
Масовни руски удари на енергетски систем Украјине: У нападу коришћено 420 дронова и 39 ракета, десетине повређених у више региона
Недељник пре 2 сатајош 22 повезане