Povezane vesti

Osaka osvojila Australijan open

Osaka osvojila Australijan open

Politika 26.01.2019
Melburn - Japanska teniserka Naomi Osaka osvojila je danas svoj prvi trofej na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto je u finalu pobedila Čehinju Petru Kvitovu posle tri seta, 7:6, 5:7, 6:4. Osaka je osvojila drugi grend slem turnir u… »
Osaka: Bez mog tima ne bih mogla da izdržim; Kvitova: Nisam znala da li ću opet držati reket

Osaka: Bez mog tima ne bih mogla da izdržim; Kvitova: Nisam znala da li ću opet držati reket

Večernje novosti 26.01.2019
Javni govor nije moja jača strana, zahvalna sam mom timu - rekla je Naomi. Ponosna sam što sam došla do finala - kaže Petra. ZVEZDA je rođena u Njujorku, a opet je zasijala u Melburnu! Naomi Osaka osvojila je drugi (vezani) grend slem pehar pobedom… »
Australian Open: Osaki titula i prvo mjesto na svijetu

Australian Open: Osaki titula i prvo mjesto na svijetu

Al Jazeera 26.01.2019
Japanska teniserka Naomi Osaka je u finalu Australian Opena pobijedila češku teniserku Petru Kvitovu. Japanska 21-godišnja tenisačica Naomi Osaka osvojila je svoj drugi Grand Slam naslov i popela se na vrh pojedinačne WTA ljestvice, nakon što je u… »
Osaka šesta teniserka koja je drugu titulu osvojila odmah posle prvenca

Osaka šesta teniserka koja je drugu titulu osvojila odmah posle prvenca

Vesti online 26.01.2019
Japanka je prva u poslednjih 18 godina kojoj je to pošlo za rukom. Osaka je na Ju-Es openu bila senzacija, a sada, s titulom i na Australija openu, već je i prvoplasirana na svetskoj listi, 26. koja je to ikada dosegla od uvođenja rangiranja 1975. i… »
AO: Trijumf Osake i prvo mesto na WTA listi

AO: Trijumf Osake i prvo mesto na WTA listi

Radio 021 26.01.2019
Japanska teniserka Naomi Osaka osvojila je danas svoj prvi trofej na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto je u finalu pobedila Čehinju Petru Kvitovu posle tri seta, 7:6, 5:7, 6:4. Osaka je osvojila drugi grend slem turnir u karijeri i drugi… »

Vesti dana »