Повезане вести

Осака освојила Аустралијан опен

Осака освојила Аустралијан опен

Политика 26.01.2019
Мелбурн - Јапанска тенисерка Наоми Осака освојила је данас свој први трофеј на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну, пошто је у финалу победила Чехињу Петру Квитову после три сета, 7:6, 5:7, 6:4. Осака је освојила други… »
Осака: Без мог тима не бих могла да издржим; Квитова: Нисам знала да ли ћу опет држати рекет

Осака: Без мог тима не бих могла да издржим; Квитова: Нисам знала да ли ћу опет држати рекет

Вечерње новости 26.01.2019
Јавни говор није моја јача страна, захвална сам мом тиму - рекла је Наоми. Поносна сам што сам дошла до финала - каже Петра. ЗВЕЗДА је рођена у Њујорку, а опет је засијала у Мелбурну! Наоми Осака освојила је други (везани) гренд… »
Аустралиан Опен: Осаки титула и прво мјесто на свијету

Аустралиан Опен: Осаки титула и прво мјесто на свијету

Ал Јазеера 26.01.2019
Јапанска тенисерка Наоми Осака је у финалу Аустралиан Опена побиједила чешку тенисерку Петру Квитову. Јапанска 21-годишња тенисачица Наоми Осака освојила је свој други Гранд Слам наслов и попела се на врх појединачне ВТА… »
Осака шеста тенисерка која је другу титулу освојила одмах после првенца

Осака шеста тенисерка која је другу титулу освојила одмах после првенца

Вести онлине 26.01.2019
Јапанка је прва у последњих 18 година којој је то пошло за руком. Осака је на Ју-Ес опену била сензација, а сада, с титулом и на Аустралија опену, већ је и првопласирана на светској листи, 26. која је то икада досегла од… »
АО: Тријумф Осаке и прво место на ВТА листи

АО: Тријумф Осаке и прво место на ВТА листи

Радио 021 26.01.2019
Јапанска тенисерка Наоми Осака освојила је данас свој први трофеј на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну, пошто је у финалу победила Чехињу Петру Квитову после три сета, 7:6, 5:7, 6:4. Осака је освојила други гренд слем… »

Вести дана »