Povezane vesti
Osaka osvojila Australijan open
Politika 26.01.2019
Melburn - Japanska teniserka Naomi Osaka osvojila je danas svoj prvi trofej na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto je u finalu pobedila Čehinju Petru Kvitovu posle tri seta, 7:6, 5:7, 6:4. Osaka je osvojila drugi grend slem turnir u… »
Osaka: Bez mog tima ne bih mogla da izdržim; Kvitova: Nisam znala da li ću opet držati reket
Večernje novosti 26.01.2019
Javni govor nije moja jača strana, zahvalna sam mom timu - rekla je Naomi. Ponosna sam što sam došla do finala - kaže Petra. ZVEZDA je rođena u Njujorku, a opet je zasijala u Melburnu! Naomi Osaka osvojila je drugi (vezani) grend slem pehar pobedom… »
Australian Open: Osaki titula i prvo mjesto na svijetu
Al Jazeera 26.01.2019
Japanska teniserka Naomi Osaka je u finalu Australian Opena pobijedila češku teniserku Petru Kvitovu. Japanska 21-godišnja tenisačica Naomi Osaka osvojila je svoj drugi Grand Slam naslov i popela se na vrh pojedinačne WTA ljestvice, nakon što je u… »
Osaka šesta teniserka koja je drugu titulu osvojila odmah posle prvenca
Vesti online 26.01.2019
Japanka je prva u poslednjih 18 godina kojoj je to pošlo za rukom. Osaka je na Ju-Es openu bila senzacija, a sada, s titulom i na Australija openu, već je i prvoplasirana na svetskoj listi, 26. koja je to ikada dosegla od uvođenja rangiranja 1975. i… »
AO: Trijumf Osake i prvo mesto na WTA listi
Radio 021 26.01.2019
Japanska teniserka Naomi Osaka osvojila je danas svoj prvi trofej na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto je u finalu pobedila Čehinju Petru Kvitovu posle tri seta, 7:6, 5:7, 6:4. Osaka je osvojila drugi grend slem turnir u karijeri i drugi… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Odbijen zahtev za ukidanje pritvora osumnjičenom u slučaju kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
"Opremljen u fulu!" Policija upala u stan Novopazarca, pa pronašla blago - odmah mu stavljene lisice na ruke!
Kurir pre 51 minutajoš 3 povezane