Povezane vesti
Umro Boško Đokić
Mondo 26.01.2019
Srpski košarkaški trener preminuo je u 66. godini. Foto: MN Press Košarka je neočekivano ostala bez velikog trenera. Boško Đokić iznenada je preminuo u Beogradu u 66. godini. Rođen je 1953. godine u Beogradu, a kao igrač bio je član kadetske i juniorske… »
Umro Boško Đokić
Sportske.net 26.01.2019
Neočekivana smrt iskusnog trenera. Košarkaški svet ostao je zatečen današnjim vestima o iznenadnoj smrti trenera i istaknutog sportskog radnika Boška Đokića. Kako prenose njegove kolege i prijatelji sa Koš magazina, Đokić je iznenada jutros umro od… »
Tužna vest za srpsku košarku: Preminuo Boško Đokić
Hot sport 26.01.2019
Dugogodišnji sportski radnik preminuo je danas u 60. godini. Đokić je rođen 26. novembra 1958. godine u Beogradu, a bogatu trenersku karijeru je započeo 1987. godine naklupi Slavonke iz Osijeka. Srpski trener je u karijeri vodio razne klubove, kao što su… »
In memoriam: Boško Đokić
Mozzart sport 26.01.2019
Nekadšnji trener više klubova u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji preminuo u 60. godini. Tužna vest za srpsku košarku - preminuo je Boško Đokić. Poznati stručnjak i nekadašnji trener brojnih klubova u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji izdahnuo je u 60. godini… »
Preminuo košarkaški trener Boško Đokić
Vesti online 26.01.2019
Boško Đokić, naš poznati košarkaški trener, preminuo je ove subote u Beogradu u 60. godini. Đokić je rođen 26. novembra 1958. godine u Beogradu, a uspešnu trenersku karijeru započeo je 1987. godine na klupi Slavonke iz Osijeka. Nakon toga je sedeo na… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 23 minutajoš 85 povezanih
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 3 minutajoš 59 povezanih
Četrdeset godina od Černobiljske katastrofe: Da li se svet ponovo okreće ka nuklearnoj energiji?
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih
UŽIVO Tramp nakon pucnjave: Ovo me neće odvratiti od rata sa Iranom
Sputnik pre 23 minutajoš 11 povezanih
Pretežno sunčano uz prolaznu oblačnost: Temperatura do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih