Povezane vesti

Tomić: Ugušio nas poraz od Valensije

Tomić: Ugušio nas poraz od Valensije

Sportski žurnal 26.01.2019
Zvezda je u Zagrebu bila na pragu katastrofe, na kraju izgubila “samo” 68:84. Milan Tomić, šef struke Crvene zvezde čestitao je rivalu na pobedi i dodao: - Cedevita je bili bolja od nas. U poslednjoj četvrtini smo igrali nešto, ali u preostale… »
Tomić u klinču sa novinarima: Nećete me isprovocirati!

Tomić u klinču sa novinarima: Nećete me isprovocirati!

N1 Info 26.01.2019
Trener Crvene zvezde Milan Tomić imao je verbalni okršaj sa hrvatskim novinarima na konferenciji za medije posle poraza od Cedevite. Crveno-beli su doživeli prvi poraz u ABA ligi ove sezone. Vitamini su u okviru 17. kola slavili sa 84:68, a jednog… »
Tomić u raspravi: Nije iznenađujuća igra Zvezde, nego kako o njoj pričaju

Tomić u raspravi: Nije iznenađujuća igra Zvezde, nego kako o njoj pričaju

Vesti online 26.01.2019
Trener Crvene zvezde Milan Tomić je na očekivano pitanje o porazu i lošem izdanju crveno-beli protiv Cedevite sa čak 16 poena razlike (u jednom trenutku bilo i -29) burno odbrusio. – Ne znam da li je za vas iznenađujuće kada imamo 16 pobeda… »
Milan Tomić: Koštao nas meč sa Valensijom

Milan Tomić: Koštao nas meč sa Valensijom

Hot sport 26.01.2019
Imala je Crvena zvezda svojih “žutih minuta” od početka sezone, ali je najlošiju utakmicu odigrala protiv Cedevite. Bezbolan, doduše, ali svakako neprijatan poraz, prvi put drugi vezani od početka sezone, izazvao je poprilično nezadovoljstvo kod… »
Tomić: Ugušio nas poraz od Valensije, Cirbes je moja odluka

Tomić: Ugušio nas poraz od Valensije, Cirbes je moja odluka

Mozzart sport 26.01.2019
"Cedevita je bila bolja", kaže trener Crvene zvezde. Odigrala je Crvena zvezda jednu od najlošijih utakmica u ovoj sezoni, gubili su crveno-beli i 29 poena razlike u poslednjoj četvrtini protiv Cedevite, da bi na kraju bilo "pristojnih" 84:68 Ovo je… »
Prvi poraz Zvezde, Cedevita ubedljiva u Zagrebu

Prvi poraz Zvezde, Cedevita ubedljiva u Zagrebu

Dnevnik 26.01.2019
ZAGREB: Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz ove sezone u ABA ligi, pošto su večeras u utakmici 17. kola izgubili od Cedevite u Zagrebu 84:68 (21:20, 28:13, 21:12, 14:23). Zvezda je veći deo prve četvrtine imala prednost, ali je potop… »
Zvezda bez sjaja u Zagrebu za prvi poraz u sezoni ABA

Zvezda bez sjaja u Zagrebu za prvi poraz u sezoni ABA

N1 Info 26.01.2019
Košarkaši Cedevite pobedili su Crvenu zvezdu na svom parketu rezultatom 84:68, u okviru 17. kola regionalne ABA lige. Izabranici trenera Milana Tomića su posle 16 mečeva bez poraza u regionalnom takmičenju, u Domu sportova u Zagrebu upisali i prvi… »
Milan Tomić: Pokušavate da me isprovocirate?

Milan Tomić: Pokušavate da me isprovocirate?

Mondo 26.01.2019
Trener crveno-belih nezadovoljan partijom svojih igrača u Zagrebu nije bio naročito raspoložen za pitanja na konferenciji. Milan Tomić, očekivano, nije bio zadovoljan partijom svojih igrača. Crvena zvezda mts je u Zagrebu odigrala možda i… »
ABA - Prvi poraz, Zvezda još i dobro prošla!

ABA - Prvi poraz, Zvezda još i dobro prošla!

Sportske.net 26.01.2019
Crvena zvezda je u veoma lošoj formi, nakon poraza od Valensije, poražena je i u Zagrebu. Zaboleo je Crvenu zvezdu poraz od Valensije na svom terenu. Danas je ekipa Milana Tomića odigrala verovatno najslabiju utakmicu od početka sezone, poražena je… »
ABA liga: Prvi Zvezdin poraz u sezoni, Cedevita ‘demolirala’ crveno-bele u Zagrebu!

ABA liga: Prvi Zvezdin poraz u sezoni, Cedevita ‘demolirala’ crveno-bele u Zagrebu!

Hot sport 26.01.2019
Došlo je vreme da posle 16 vezanih pobeda crveno-beli osete ‘gorčinu poraza’ u ABA ligi. Derbi utakmica otvorila je 17. kolo regionalnog košarkaškog takmičenja. Košarkaši Cedevite rezultatom 84:68 savladali su crveno-bele u ‘Domu sportova’… »
Kakvo razočaranje među delijama, "nije pitanje razlike već dostojanstva"! (TVITOVI)

Kakvo razočaranje među delijama, "nije pitanje razlike već dostojanstva"! (TVITOVI)

Sportske.net 26.01.2019
Navijači itekako nezadovoljni viđenim u Zagrebu. Crvena zvezda je izgubila prvu utakmicu ove sezone i to od Cedevite u Zagrebu veoma ubedljivo, 84:68. Izabranici Milana Tomića nisu u dobroj formi, nakon poraza od Valensije je trener crveno-belih rekao… »
Navijači razočarani igrom u Zagrebu: Pulen je nezaustavljiv, Nenadić pevuši, Stratos kao poštar, a Regland kao Bjelica –…

Navijači razočarani igrom u Zagrebu: Pulen je nezaustavljiv, Nenadić pevuši, Stratos kao poštar, a Regland kao Bjelica –…

Hot sport 26.01.2019
Derbi meč ujedno je i premijerni u sklopu 17. kola regionalnog košarkaškog takmičenja. Zagrebačka Cedevita u ‘Domu sportova’ dočekala je neporaženog lidera šampionata, Crvenu zvezdu. Tokom prve četvrtine, rezultat je bio na klackalici, da bi… »
Za razliku od mnogih drugih, Zvezda nije menjala tim od početka sezone, da li će tako i ostati?

Za razliku od mnogih drugih, Zvezda nije menjala tim od početka sezone, da li će tako i ostati?

Sportske.net 26.01.2019
Serija pobeda u ABA ligi, uz ostvaren plan u prvom krugu Evrokupa, bili su dovoljni razlozi da Crvena zvezda nastavi sa istim igračkim kadrom sa kojim je ušla u novu sezonu, ali... Pravi problemi i određene slabosti u Zvezdinoj igri izbili su na videlo… »

Vesti dana »