Povezane vesti
Haradinaj: Tražimo vreme za odgovor na zahtev SAD o ukidanju taksi
Beta 26.01.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da još nema odgovor na zahtev SAD da se hitno ukinu takse za robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine i da mu treba još vremena da donese odluku. Haradinaj je izjavio da je Kosovo zainteresovano za odlične… »
Haradinaj o zahtevu SAD: Dajte mi još malo vremena
Mondo 26.01.2019
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, traži još malo vremena da odgovori SAD na ponovljeni zahtev o hitnom ukidanju taksi prema Srbiji i Bosni i Hercegovini. Foto: Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu "Dajte mi malo vremena, još… »
Haradinaj o zahtevu SAD da se ukinu takse: Treba mi još vremena da odlučim
N1 Info 26.01.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da još nema odgovor na zahtev SAD da se hitno ukinu takse za robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine i da mu treba još vremena da donese odluku. Haradinaj je izjavio da je Kosovo zainteresovano za odlične odnose… »
Haradinaj: I pored zahteva SAD takse neće biti ukinute
Danas 25.01.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da uprkos zahtevima ambasade SAD u Prištini, takse od 100 odsto na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine koja se uvozi na Kosovo neće biti ukinute. Haradinaj je tokom posete kompaniji „M tehnologija“… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda idu ka Novom Sadu, policija obezbeđuje trasu: Stigli u Inđiju, ovde će prenoćiti, a ovako će izgledati ostatak puta (foto/video)
Blic pre 5 minutajoš 52 povezane
„Na korak od pravde": Beogradski studenti hodaju ka Novom Sadu
BBC News pre 29 minutajoš 35 povezanih
Građani se utrkuju da što bolje dočekaju studente koji pješače ka Novom Sadu
Al Jazeera pre 2 satajoš 72 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Ovo su nastradali članovi posade Tramp i ministar odbrane otkrili detalje: Napravljena je greška...(foto, video)
Blic pre 35 minutajoš 117 povezanih
Izrael oslobodio 110 zatvorenika: Dva autobusa sa Palestincima stigla u Ramalu (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 34 povezane