Повезане вести
Тртинкијери задовољан победом против Меге
Бета 26.01.2019
Тренер кошаркаша Партизана Андреја Тринкијери рекао је да је његова екипа вечерас "испунила мисију", победом против Мега Бемакса, после које се примакла пласману у плеј-оф АБА лиге. "Ја не играм плејстејшн, то моја деца играју… »
Тринкијери: Не играм плејстејшн, али тамо на крају пише - мисија остварена
Моззарт спорт 26.01.2019
"Ово је веома важна победа за нас", каже Италијан. Партизан је остварио мисију. Добио је директан дуел против Мега Бемакса у борби за плеј-оф и тако практично "осигурао" четврту позицију на табели АБА лиге. Имају црно-бели чак и… »
Тринкијери: Не играм плејстејшн, али знам да се по завршетку игрице на екрану појави натпис „мисија испуњена“
Спортски журнал 26.01.2019
Партизан је победом над Мегом (98:86) једном ногом закорачио у плеј-оф АБА лиге. Сео је пред новинаре очигледно задовољан. А онда сликовито објаснио шта је победа против Меге значила за његов тим. - Ја не играм Плејстејшн, моја… »
Тринкијери ‘доминира’: Када играте ‘Плејстејшн’, тамо пише ‘миссион аццомплисхед’! У среду ме нема, идем на Копаоник……
Хот спорт 26.01.2019
Тренер Партизана Андреа Тринкијери био је посебно инспирисан у изјавама по завршетку меча против Мега Бемакса. Партизан је савладао Мега Бемакс са 98:86 и тако стекао можда и кључну предност у односу на директног ривала у борби… »
Тринкијери: Немојте о плеј-офу, стиже нам Ритас
Мондо 26.01.2019
Тренер Партизана изјавио је да после победе над Мегом што пре жели да се окрене мечевима који следе. "Мисија је испуњена". Андреа Тринкијери био је неуобичајено кратак на конференцији за новинаре после меча 17. кола АБА лиге… »
Вести дана »
Златни меч за бронзу: Енглеска освојила треће место победом над Француском 6:4
Недељник пре 3 сатајош 17 повезаних
Другог дана Фестивала европског филма Палић у главном програму филмови „Као код куће” и „Нино у рају”
РТВ пре 2 сатајош 1 повезана
Вучић: Победничка кампања СНС ће имати много фаза, последњи део до сада невиђен
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Србија прокоцкала победу и остала без шанси за завршни турнир Лиге нација
Данас пре 4 сатијош 2 повезане