Povezane vesti
Trtinkijeri zadovoljan pobedom protiv Mege
Beta 26.01.2019
Trener košarkaša Partizana Andreja Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa večeras "ispunila misiju", pobedom protiv Mega Bemaksa, posle koje se primakla plasmanu u plej-of ABA lige. "Ja ne igram plejstejšn, to moja deca igraju. Kada igraš te igrice… »
Trinkijeri: Ne igram plejstejšn, ali tamo na kraju piše - misija ostvarena
Mozzart sport 26.01.2019
"Ovo je veoma važna pobeda za nas", kaže Italijan. Partizan je ostvario misiju. Dobio je direktan duel protiv Mega Bemaksa u borbi za plej-of i tako praktično "osigurao" četvrtu poziciju na tabeli ABA lige. Imaju crno-beli čak i šansu da napadnu… »
Trinkijeri: Ne igram plejstejšn, ali znam da se po završetku igrice na ekranu pojavi natpis „misija ispunjena“
Sportski žurnal 26.01.2019
Partizan je pobedom nad Megom (98:86) jednom nogom zakoračio u plej-of ABA lige. Seo je pred novinare očigledno zadovoljan. A onda slikovito objasnio šta je pobeda protiv Mege značila za njegov tim. - Ja ne igram Plejstejšn, moja deca igraju. Ali… »
Trinkijeri ‘dominira’: Kada igrate ‘Plejstejšn’, tamo piše ‘mission accomplished’! U sredu me nema, idem na…
Hot sport 26.01.2019
Trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je posebno inspirisan u izjavama po završetku meča protiv Mega Bemaksa. Partizan je savladao Mega Bemaks sa 98:86 i tako stekao možda i ključnu prednost u odnosu na direktnog rivala u borbi za plej-of lige na… »
Trinkijeri: Nemojte o plej-ofu, stiže nam Ritas
Mondo 26.01.2019
Trener Partizana izjavio je da posle pobede nad Megom što pre želi da se okrene mečevima koji slede. "Misija je ispunjena". Andrea Trinkijeri bio je neuobičajeno kratak na konferenciji za novinare posle meča 17. kola ABA lige, između Partizana i… »