Povezane vesti
Zakačila me ramenom, a onda sam je šutnula: Naše pevačice ne pričaju 10 godina, a cela Srbija je brujala o njihovoj tuči…
Kurir 27.01.2019
Folk pevačice Indira Aradinović Indi i Mina Kostić potukle su se na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, klada je Kostićeva želela da sa svojom suparnicom raščisti račune. Mina je želela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki… »
"Zakačila me ramenom, a onda sam je šutnula": Naše pevačice su godinama u ratu, a o njihovoj tuči brujala je cela nacija
Blic 27.01.2019
Mnogi pevači bili su akteri velikih estradnih svađa, a među nekima je čak došlo i do fizičkog obračuna. To je bio slučaj sa Minom Kostić i Indirom Aradinović Indi, koje su se 2008. godine potukle na generalnoj probi "Grand" festivala. Navodno je… »
Vesti dana »
Dan posle tragedije u Novom Sadu: Srbija žali, identifikovano sedmoro nastradalih
Sputnik pre 24 minutajoš 48 povezanih
Vesić o tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad: Istraga će utvrditi zašto nadstrešnica nije bila u planu rekonstrukcije
Kurir pre 18 minutajoš 33 povezane
Barbara Bobak izašla pred krcat klub u BiH i rekla da neće da peva zbog tragedije u Novom Sadu! "Ne mogu..."
Telegraf pre 9 satijoš 19 povezanih