Povezane vesti
Zakačila me ramenom, a onda sam je šutnula: Naše pevačice ne pričaju 10 godina, a cela Srbija je brujala o njihovoj tuči…
Kurir 27.01.2019
Folk pevačice Indira Aradinović Indi i Mina Kostić potukle su se na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, klada je Kostićeva želela da sa svojom suparnicom raščisti račune. Mina je želela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki… »
"Zakačila me ramenom, a onda sam je šutnula": Naše pevačice su godinama u ratu, a o njihovoj tuči brujala je cela nacija
Blic 27.01.2019
Mnogi pevači bili su akteri velikih estradnih svađa, a među nekima je čak došlo i do fizičkog obračuna. To je bio slučaj sa Minom Kostić i Indirom Aradinović Indi, koje su se 2008. godine potukle na generalnoj probi "Grand" festivala. Navodno je… »
Vesti dana »
„Deca trpe pritiske, direktorka tvrdi da nastave ima“: Profesorka o stanju u Srednjoj medicinskoj u Subotici
N1 Info pre 4 satijoš 51 povezana
Najmaje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi" u Švedskoj
BBC News pre 43 minutajoš 48 povezanih
Ročište u slučaju pogibije Milomira Milivojevića pomereno zbog obustave rada advokata (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
Nis: zvanično zatražio odlaganje sankcija: Ovo je novi potez, zahtev podržale Vlade Srbije i Mađarske
Blic pre 7 minutajoš 34 povezane