Povezane vesti
Ima udvarača, ali ja sam srce predala isusu! On me nikada neće prodati! Mina Kostić nikad iskrenija: Nadam se da će mi molitve…
Kurir 27.01.2019
Mina Kostić ističe da sada, pošto je starija, zna i oseća kakav je ko, te zašto je sa njom. Dok se ne pojavi neko ko će lupiti šakom o sto i biti pravi muškarac, izgleda da se neće upuštati u romantične priče. S druge strane, smatra da supružnici i posle… »
"Srce sam predala isusu, on me nikad neće prodati": Pevačica iznenadila odgovorom o ljubavnom životu (video)
Blic 27.01.2019
Pevačica kaže da ume da proceni koji muškarac od nje šta traži, pa se zato još uvek nije pojavio onaj pravi. Ona se nada da će u njen život uploviti čovek koji ume da lupi šakom o sto. Mina Kostić, koja će publiku obradovati novim duetom sa Džejom… »
Vesti dana »
„(Ne)bojte se, i dalje smo tu“: Studenti se okupili na Studentskom trgu odakle nastavljaju protestnu šetnju
Danas pre 12 minutajoš 15 povezanih
Kruzer sa zaraženima hantavirusom doplovio do Tenerifa, u toku evakuacija putnika
RTS pre 1 satjoš 77 povezanih
Iran poslao Pakistanu odgovor na američki predlog o okončanju rata
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Srbija traži ispunjavanje obaveza ili kompenzaciju: Gde je zapelo u pregovorima Vlade Srbije i MOL-a o NIS-u
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Otac Hansija Flika umro na dan El Klasika: Čuveni trener saznao tragičnu vest, a o njegovoj reakciji će se dugo pričati
Kurir pre 27 minutajoš 23 povezane