Povezane vesti
Ima udvarača, ali ja sam srce predala isusu! On me nikada neće prodati! Mina Kostić nikad iskrenija: Nadam se da će mi molitve…
Kurir 27.01.2019
Mina Kostić ističe da sada, pošto je starija, zna i oseća kakav je ko, te zašto je sa njom. Dok se ne pojavi neko ko će lupiti šakom o sto i biti pravi muškarac, izgleda da se neće upuštati u romantične priče. S druge strane, smatra da supružnici i posle… »
"Srce sam predala isusu, on me nikad neće prodati": Pevačica iznenadila odgovorom o ljubavnom životu (video)
Blic 27.01.2019
Pevačica kaže da ume da proceni koji muškarac od nje šta traži, pa se zato još uvek nije pojavio onaj pravi. Ona se nada da će u njen život uploviti čovek koji ume da lupi šakom o sto. Mina Kostić, koja će publiku obradovati novim duetom sa Džejom… »
Vesti dana »
I đaci niške Gimnazije „9 maj“ bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 3 satajoš 32 povezane
Nisu razgovarali više od deset godina: Nekada je bio Obradovićev pulen, a onda je prešao u redove najljućeg rivala!
Hot sport pre 50 minutajoš 48 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 4 satijoš 43 povezane
Prve slike sa mesta pada aviona NATO blizu granice sa Rusijom: Poginulo svih 20 članova posade (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih
Kakva utakmica: Partizan posle velike drame prekinuo niz od četiri poraza u Evroligi
Euronews pre 59 minutajoš 107 povezanih